CITY JE KIKSAO, A TEK SAD IM SLIJEDI MUKA: / Guardiola otkrio razloge poraza i svjestan je da je pred njima sad – pakao

Image

Pred braniteljima naslova je strašna serija utakmica

30.1.2019.
8:00
VOYO logo

Nogometaši Manchester Cityja pomalo su neočekivano ispustili bodove kod Newcastlea na St James' Parku na kojem je domaćin u utakmici 24. kola engleske Premier lige slavio 2-1 pobjedu.

Važne bodove osvojio je Newcastle u borbi za očuvanje prvoligaškog statusa, ali i važno otrgnuo Cityju u nastojanju da obrani prošlosezonski naslov prvaka. U slučaju pobjede protiv Leicester Cityja (igra se u 21 sat), Liverpool će ponovno odmaknuti na sedam bodova prednosti. Bilo je to smanjeno na četiri nakon što je momčad Josepa Guardiole slavila u nedavnom derbiju protiv sastava Jürgena Kloppa koji je sad u lijepoj prilici da iskoristi posrtanje prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
CITY PORAZOM GURNUO LIVERPOOL NA KORAK DO TITULE: /

Guardiola dugo nije bio u ovakvim problemima

Image
CITY PORAZOM GURNUO LIVERPOOL NA KORAK DO TITULE: /

Guardiola dugo nije bio u ovakvim problemima

'Bit će teško'

Da situacija za City bude sad još i teže pobrinuo se raspored odigravanja utakmica koji im donosi jake oglede protiv Arsenala i Chelseaja, a između njih je i odlazak na noge Evertonu.

"Bit će teško, ali želimo li rasti moramo prihvatiti izazov koji je pred nama. Mnogo je titula i bodova za koje treba igrati", svjestan je Guardiola onog što slijedi u domaćem prvenstvu, ali i Ligi prvaka u kojoj ima velike planove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volim ove igrače, oni su zaslužni za prestiž koji imam u Engleskoj. Pokušat ću im pomoći, znam kako se sad osjećaju, uz njih sam. Oni su nevjerojatna skupinama momaka i nevjerojatna skupina igrača. Katkad stvari idu onako kako biste htjeli, katkad ne idu", dodao je Guardiola o igračima čiji je niz od osam uzastopnih pobjeda sada prekinut.

Razlozi poraza

O samoj utakmici, prenosi BBC, rekao je ovo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali smo sporo. Oni su prvim udarcim postigli gol, drugim jedanaesterac. Ali, čestitam im. Nije ovo bila naša najbolja izvedba, gubili smo lopte, nismo bili dovoljno agresivni i zato nismo mogli pobijediti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo