ČITAVA ENGLESKA BRUJI O ONOM ŠTO JE MOURINHO REKAO KLOPPU: / Sukob dvojice uglednih trenera; 'Mislio sam da se šali'

Image
Foto: Profimedia

'On mi je rekao da se ne slaže sa mnom, to je njegovo mišljenje na kraju krajeva'

17.12.2020.
8:25
Profimedia
VOYO logo

Tottenham Josea Mourinha jučer je u okršaju dvije vodeće momčadi Premierlige izgubio od Liverpoola 2:1 na Anfieldu golom u 90. minuti. Nakon utakmice Mourinho i menadžer Liverpoola Jurgen Klopp imali su burnu raspravu uz teren, a u intervjuu za Amazon Prime Sport koje prenosi britanski tabloid Daily Star, jedno od prvih pitanja za Mourinha bilo je upravo o tom sukobu.

Image
Image

José Mourinho manager of Tottenham Hotspur congratulates Jürgen Klopp manager of Liverpool after Liverpool win 2-1 Liverpool v Tottenham Hotspur, Premier League, Football, Anfield, Liverpool, UK - 16 Dec 2020,Image: 576579389, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no

Image
KLOPP SLAVIO PROTIV MOURINHA, LIVERPOOL JE PRVI U ENGLESKOJ: /

Salah i Firmino pogodili za veliku i važnu pobjedu Redsa

Image
KLOPP SLAVIO PROTIV MOURINHA, LIVERPOOL JE PRVI U ENGLESKOJ: /

Salah i Firmino pogodili za veliku i važnu pobjedu Redsa

'Rekao sam mu da je bolja momčad izgubila'

"Rekao sam mu da je bolja momčad izgubila. On mi je rekao da se ne slaže sa mnom, to je njegovo mišljenje na kraju krajeva. Između nas dvojice nema nikakvih problema", rekao je Mourinho kojem Kloppova momčad sad bježi tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebni je također kazao:

"Usput, ako bih se ponašao na liniji poput njega, nemam šanse ostati tamo, suci bi me kaznili i izletio bi. To je animirano? To je animirano? Ili želite da vam pokažem kako je to izgledalo. Ja sam jednostavno drugačiji i to je to".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Liverpool manager Jurgen Klopp with Tottenham Hotspur manager Jose Mourinho (right) following the Premier League match at Anfield, Liverpool.,Image: 576579451, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no

Klopp: 'Mislio sam da se šali kad mi je to rekao'

Klopp je izgledao zbunjeno kada su ga novinari BBC-ja pitali o raspravi s Mourinhom.

"Moj engleski je gori nego što sam mislio onda očito. On je sad pored mene - možda da ga pitate sami? Mislio sam da mi je rekao da je bolja momčad izgubila. Ništa o mom ponašanju na dodirnoj liniji nije bilo loše. Meni to uopće nije izgledalo tako napeto. Mourinho nije bio sretan. Rekao mi je da je bolja momčad izgubila, a ja sam mislio da se on šali. Nije se šalio i to je to."

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo