ĆIRO ZA NET.HR O ŽDRIJEBU U MOSKVI: / 'Sine moj, naježio sam se. Ma kakva Argentina i Messi. Sve miriše na 1998.'

Image
Foto: AFP/PIXSELL

Bivši hrvatski izbornik, trener svih trenera, kako mu u narodu tepaju Miroslav Ćiro Blažević, za Net.hr prokomentirao je ždrijeb skupina SP-a u Moskvi u petak poslijepodne.

1.12.2017.
18:08
AFP/PIXSELL
VOYO logo

Možda je deja vu jer sve pomalo podsjeća na 1998. godinu i SP u Francuskoj, na kojem smo osvojili povijesnu broncu. Ples kuglica u Moskvi odlučio je da se Hrvatska za plasman u drugi krug na travnjaku suoči s Nigerijom, Argentinom i Islandom.

PROSLAVLJENI

LUDILO ZAHVATILO ČITAVU NACIJU NAKON ŽDRIJEBA SP-a: ‘Svi neka drhte kad igra Hrvatska! Treba imati mu*a i odigrati muški’

IZBORNIK ARGENTINE: ‘Hrvatska je velika, jaka momčad s odličnim nogometašima’

HRVATSKA DOZNALA PROTIVNIKE NA MUNDIJALU!

Prije 19 godina bili smo smješteni u skupinu H također s Argentinom, Jamajkom i Japanom. Sad smo dobili slične protivnike...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sine moj, evo, naježio sam se. Sve miriše na tu 1998. I mi smo tad igrali protiv Argentine, a Nigerija me podsjeća na Jamajku s kojom smo otvorili natjecanje", kazao nam je u uvodu razgovora Miroslav Ćiro Blažević i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UPOZNAJTE SUPARNIKE VATRENIH: Prijete nam najbolji igrač današnjice, poznati huk i afrička sila

"Moj prvi dojam je da smo u jednoj vrlo teškoj i delikatnoj grupi. Ali, kad pogledamo objektivno, mi smo najbolji u skupini, bez obzira na jednu Argentinu i famoznog Messija. Nitko nije bolji od nas. Bitno je da tu prvu utakmicu s Nigerijom pobijedimo, što je za očekivati. A onda imaš i kredibilitet, samopouzdanje... Moramo se dobro spremiti za tu Nigeriju koja nije banalna. Mi smo imali Jamajku, tako da se povijest ponavlja".

ZLATKO DALIĆ JE ZADOVOLJAN, ALI…: ‘Nismo htjeli Argentinu, a izbornik Islanda nam je kazao uoči ždrijeba ‘samo ne vas u skupini’

Kamo sreće da se u Rusiji dvadeset godina kasnije ponovi ta 1998.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo igrače za to. Imamo momčad za velike stvari. Apsolutno možemo ponoviti 1998. Veliki sam optimist", nadovezao se Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska posljednju utakmicu u skupini D igrat će protiv Islanda, starog znanca iz kvalifikacijske skupine za plasman na Mundijal koji je kao prvoplasirani izborio plasman u Rusiju i nas gurnuo u baraž protiv Grčke...

RAKITIĆ PROKOMENTIRAO SKUPINU: Barcelonin hrvatski veznjak ima samo jednu želju

"Island? Ma kakav Island. Osvetit ćemo se mi njima. Jednom su imali sreću koju više ne mogu imati. Ovo je prilika da im damo lekciju koju zaslužuju", zaključio je Miroslav Ćiro Blažević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo