ĆIRO UZEO 'NA ZUB' JEDNU OD NAJVEĆIH MODRIH ZVIJEZDA: / 'Gdje je on jučer bio? Pa o njemu bi trebao pričati cijeli svijet'

Image
Foto: Profimedia, JOHN THYS
Image
Foto: Profimedia, JOHN THYS

Dan nakon utakmice kritizirao je igrače Dinama nekadašnji izbornik hrvatske nogometne reprezentacije

17.9.2020.
21:06
Profimedia, JOHN THYS
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama ove sezone neće igrati u Ligi prvaka nakon što su u trećem pretkolu izgubili u Budimpešti od mađarskog prvaka Ferencvaroša s 1:2. Svoj europski put Modri će nastaviti u završnom kolu kvalifikacija Europske lige.

Premda je bio dojam kako je Dinamo kvalitetnija momčad, dalje idu Mađari koji su iskoristili sve "poklone" suparničke obrane. Domaćin je poveo već u 80. sekundi utakmice golom Gerga Lovrencsicsa, no u Dinamo je izjednačio u 23. minuti nakon autogola bivšeg igrača Lokomotive Myrta Uzunija. Ferencvaroš je stigao do nove prednosti u 65. minuti golom Uzunija koji se tako iskupio za autogol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
JESTE LI SVJESNI ŠTO JE HAJDUK NAPRAVIO U SKOPLJU? /

Možemo komotno zapjevati onu 'nije nam jasno'; 'Teško je išta predvidjeti'

Ćiro oštar

Dan nakon utakmice kritizirao je igrače Dinama nekadašnji izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Miroslav Ćiro Blažević. No, ne i trenera Mamića.

"Bilo bi vrlo nepravedno da ga krivimo za ovu nogometnu nesreću. Jer svi koji su gledali ovu utakmicu moraju priznati kako je bilo evidentno da je Dinamo bolja momčad. Mislim da je Dinamu falio golgeter. Ne znam gdje je bio taj Petković", rekao je Ćiro za RTL pa nastavio kritizirati centarfora Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam ga stalno čekao, ali nema konstantu. Da ima konstantu, cijeli bi svijet o njemu pričao, već ima 25 godina. On bi morao imati jednog trenera psihologa koji će mu, da izvineš, sve po spisku", zaključio je "trener svih trenera".

Nije ovo prvi put da Petković stoji na meti kritičara. Zlatko Dalić ga je, također u intervjuu za RTL, prozvao zbog nespremnosti u reprezentaciji, iako je zabio jedini gol u utakmici s Portugalom. Dalić je tad rekao da je Petković u kamp reprezentacije stigao na 20 posto pripremljenosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo