Prava ludnica u Zadru! Stigao je Ciro: 'Samo sarlatan daje obecanja'

Ciro Blazevic stigao je u Zadar i izazvao nevideno odusevljenje cijelog grada. 'Dosao je nas najveci trener.

4.9.2014.
19:49
VOYO logo

Cim je dosao u jedan zadarski hotel na predstavljanje, Ciro Blazevic je dobio veliki odbor za docek. Uz mnostvo navijaca koji su ga dosli pozdraviti tamo se nasao i Igor Stimac, te jedan usni harmonikas koji je odradio mali 'koncert' u njegovu cast.

"U ovom mom poslu, kao i vasem, stalno se treba potvrdivati. Nitko ne zivi od onoga sto je jednom napravio. U Zadru je slozena situacija i trebamo napraviti sto navijaci ocekuju. Nemam pravo omanuti, sto bi rekli moji Bosanci. Pozicija je neugodna, slijedi dosta posla jer sam vidio da Zadar igra konzervativno, tj. ne ponasa se moderno. Tesko je egzistirati ako se, recimo, ne branis s devet nego s pet, sest igraca. Koliko brzo ce igraci usvojiti ono sto im budem dao u zadacu ovisit ce o njima. Dolazim bez predrasuda, igrat ce najspremniji za najbolji ucinak u delikatnoj situaciji. Zadar? Moja zena je sef, a ona je zaljubljena u Zadar, pa se ni ja nisam dvoumio", rekao je Ciro i naglasio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo sarlatan daje velika obecanja, ja mogu reci samo da ce se mukotrpno raditi, da ce mnogi i otpasti. Dajte mi malo vremena da na najbolji nacin dodemo do onoga sto treba, da uspostavim svoj cilj, kratko je zborio legendarni trener i potom se osvrnuo na druge koji moraju ispuniti obecanja. Moj ce prvi zadatak biti da igrace uvjerim da ce Reno Sinovcic ispostivati obveze koje ima i sto je obecao. Nema pravo to ne napraviti, znakovito ce Ciro uz poneku vezano uz spregu navijaca i igraca. Ja znam kako se vracaju navijaci. Ne dobiti i ne biti atraktivan lose je, ali moze se i izgubiti ako si dao zadnju kap snage. U svakoj utakmici igraci ce ginuti."

Nekoliko rijeci o dolasku Blazevica rekao i Josip Bajlo, predsjednik Zadra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dosao je nas najveci trener. Imali smo srecu da je bio slobodan, a od trenutka kad se doznalo da ce doci cijeli je grad na nogama. Prije dva dana i zupnik u Arbanasima mi je rekao da je sretan zbog svog prijatelja Cire i da ce doci blagosloviti i klub i njega", javljaju Sportske novosti.

Ciro ce po prvi puta voditi Zadar u subotu u 18 sati u prijateljskom ogledu sa Sirokim na Stanovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo