ĆIRO PROGOVORIO O PROBLEMU KOJI NAGRIZA VATRENE: / 'Kad sam jednom nešto kazao o jednom igraču, vratilo mi se...'

Image

Dalićev mentor Miroslav Ćiro Blažević bio je u sličnoj situaciji, ali on je bio poznat po svojoj trenerskoj psihologiji i mogućnosti smirivanja ega pojedinih nogometaša.

4.4.2021.
21:41
VOYO logo

Po završetku reprezentativnog mini-ciklusa hrvatske nogometne reprezentacije na površinu su isplivali neki skriveni problemi u svlačionici Vatrenih. Izbornik Dalić rekao je kako u reprezentaciji mladim igračima nedostaje poštovanja za starije te da Vatreni još uvijek "nisu momčad".

Image
DUBOKO SKRIVENI PROBLEM VATRENIH IZAŠAO NA POVRŠINU: /

Postoji samo jedan način na koji Dalić ovo može popraviti, a nismo sigurni može li

Image
DUBOKO SKRIVENI PROBLEM VATRENIH IZAŠAO NA POVRŠINU: /

Postoji samo jedan način na koji Dalić ovo može popraviti, a nismo sigurni može li

Dalić i njegovi igrači morat će na tome poraditi u sljedećih par mjeseci jer je europsko prvenstvo pred vratima, a momčadi koje imaju razmirice između sebe na takvim natjecanjima obično nemaju što tražiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalićev mentor Miroslav Ćiro Blažević bio je u sličnoj situaciji, ali on je bio poznat po svojoj trenerskoj psihologiji i mogućnosti smirivanja ega pojedinih nogometaša. Progovorio je tako o situaciji koja je zadesila Dalića i Vatrene.

'Vidio sam da nešto ne valja'

"Mogao bih o takvim situacijama napisati roman, nekoliko knjiga, toliko sam ih prošao u karijeri. Ali, neću ništa previše pričati. Jer, jednom kad sam nešto kazao o jednom igraču, dobio sam nazad! Vidio sam da nešto ne valja, ali nisam sasvim unutra, ne znam što se događa, koji je konkretan problem, pa ne mogu reći niti rješenje", rekao je Ćiro u intervjuu za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćiro je odgovorio i na pitanje smatra li da je Dalić izgubio autoritet u svlačionici.

"Ni slučajno! Poznajem Dalića, njegov je autoritet neupitan, nije nimalo narušen. Kako će reagirati, ne znam, kažem, ne znam na što je mislio i što je točan problem, ali uvjeren sam da će Dalić detektirati problem i naći pravo rješenje. Kao što je i dosad rješavao probleme, pronaći će on ponovno kemiju u momčadi. Dalić je odličan trener, lukav i mudar, svjestan je svega i ne sumnjam da ćemo na Euru, kad bude najpotrebnije, pod njegovim kormilom opet biti snažni", zaključio je Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo