Ćiro objavio koja je Šukerova najveća tragedija!

'Ima jedna fraza koju sam naučio. Kad ti netko kaže da si genij to je komedija, a kad počneš sam za sebe misliti da si genij to je tragedija.

7.5.2012.
13:14
VOYO logo

Miroslav Ćiro Blažević izvadio je konce nakon nedavne operacije, a odmah potom gostovao je na Anteni Zagreb.

"Vrlo često me pitaju što je važnije: '98. gdje smo bili treći ili '82 kada smo osvojili Prvenstvo Jugoslavije nakon 24 godine. Za mene je uvijek važnija 82'! Jer ona je imala jedan osobiti naboj nešto sasvim drugo od športskog. Bio je to jedan sociološki i patriotski naboj! Tako da '82. godina ostaje za mene kao moja najznačajnija godina!", komentirao je Ćiro gostujući u Jutarnjem showu Antene Zagreb, u društvu Jerka Leke povodom obilježavanja Dana Dinama koji ovih dana slavi 67 godinu postojanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/ZUMkzx7lfOc?version=3&hl=en_US

Ćiro je govorio i o aktualnostima u hrvatskom nogometu, a nije mogao ne osvrnuti se na Vlatka Markovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja više nemam potrebu nikoga napadat, ja sada samo branim. Ali on je neobranjiv! Što će jadan. Doveo je našu ligu i nogomet uopće u jednu poziciju što nije dozvoljeno. Sve da je genijalac, on toliko traje da nema više što kazati! Sve što je rekao tisući puta je ponovio. Svaku njegovu ideju smo vagali sto puta. Ali ona je uvijek ista. On nema mogućnosti da donese tom savezu bilo šta". Odluku o Markovićevu nasljedniku, kaže Ćiro, donijet će politika. "Da ti kaže tvoj tata Ćiro, zapamti da je vlast najglavnija, i ovaj Slon u staklarskoj radnji ministar Jovanović", rekao je Ćiro i na kraju otkrio svoju veliku istinu o Davoru Šukeru:

http://www.youtube-nocookie.com/v/ZYPyHLepuZ8?version=3&hl=en_US

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima jedna fraza koju sam naučio. Kad ti netko kaže da si genij to je komedija, a kad počneš sam za sebe misliti da si genij to je tragedija. Šuker je nogometni genij, on ima tu takozvanu nogometnu instinktivnu inteligenciju. Ako konstatiramo da je on prvi golgeter svijeta, da je on prvi golgeter cijele planete onda ga ne možeš smatrati drugo nego genijalcem. Možda je jedino nesreća u tome što on i sam o sebi to misli, a to nije dobro!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo