Bolna istina: 'Kod prvog gola se Olić previše zaje*avao, k'o da je on Brazilac!'

Ja bih prestao pričat' o sucu, cijeli svijet nam je dao za pravo da smo mi protiv Brazila pokradeni.

13.6.2014.
19:45
VOYO logo

Prije svega, čestitam Niki Kovaču koji je savršeno postavio strategiju igre i u prvih dvadesetak minuta se jasno vidjelo da su Hrvati odlučili pobijediti. To je toliko zbunilo Brazilce da su uglavnom loptu držalu u zadnjoj liniji, a kad su se približili našem golu bili su uistini dočekani s jednim najsuvremenijim načinom, nisu imali ni vremena ni prostora.

No, međutim, dogodilo se ono što je u nogometu vrlo često fatalno. Dok je bilo 1:1, mi smo se držali onoga što je dogovoreno u svlačionici, ali je nepravdeno dosuđeni jedanesterac poremetio sve. I to je možda i najveći razlog da je došlo do stanovite dezorganizacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali istini za volju, ja sam cijelom svijetu rekao da Hrvatska ima najbolju središnjicu na svijetu, ali Rakitić i Kovačić nisu bili na visini zadaće. I to je razlog mog optimizma za sljedeće utakmice, kad i oni budu igrali kako mogu, onda ćemo mi biti uistinu nogometna velesila. Jer protiv Brazila smo najvećim dijelom utakmice to pokazali.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je tu i individualnih grešaka koje su nas skupo koštale. Kod prvog gola Brazila je Olić previše žonglirao, počeo se zaje*avat, k' da je on Brazilac.

Može se tu malo zamjeriti i Niki koji baš nije pogodio s izmjenama, dosta kasno ih je radio. Moramo govoriti o tim greškama, jer glupo je da sad mi slavimo poraz i da sve svaljujemo na suce. Je, sudac je najveći krivac, ali mi se moramo suočavat s takvim fenomenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali mi smo dali do znanja da mi možemo bit' pravi, mislim da Kovač sada mora standardizirat ekipu, vraća nam se Mandžukić što je jedna velika stvar za našu ekipu i ja ostajem veliki optimist.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo