CIRKUS U SLAVONIJI /

Pomoćni sudac udario nogometaša, bacio zastavicu u kukuruz i pobjegao

Image
Foto: Profimedia

Iz kluba su detaljno ispričali svoju stranu priče

1.10.2024.
16:38
Profimedia
VOYO logo

Utakmicu u 4. kolu 2. ŽNL Osijek koju je NK Mursa izgubila od BSK-a u Beketincima obilježio je incident u završnici.

Image
DERBY DELLA LANTERNA /

Ždrijeb je nakon dvije godine spojio ljute rivale, a na ulicama je nastao kaos: Ozlijeđena četiri policajca

Image
DERBY DELLA LANTERNA /

Ždrijeb je nakon dvije godine spojio ljute rivale, a na ulicama je nastao kaos: Ozlijeđena četiri policajca

Navodno je pomoćni sudac Marin Galić udario nogometaša Murse Mislava Šošića pa bacio zastavicu i pobjegao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U službenom zapisniku delegat je napisao da je pomoćnik "navodno udario" nogometaša, a iz NK Murse su opširnije iznijeli svoju stranu priče.

"Današnja utakmica u Beketincima prava prvenstvena, bez ijednog grubljeg starta, fer i korektna od strane oba takmaca. Međutim jedna osoba, pomoćni sudac, je od iste napravio u konačnici generalni rusvaj. Zašto? Zato što momak nema prirodne i socijalne inteligencije, poznavanje pravila zaleđa mu je misaona imenica a uz sve to je još bahat, bezobrazan i što je najgore kukavica. Što se tiče zaleđa, i to od 2-3 'metra, tu je dosta selektivan, jedno poluvrijeme sve signalizira, drugo ništa. Možda su na njegove odluke utjecala dva domaća navijača, koja su mu cijelu utakmicu jahala za vratom, trčala za njim kao kamermani za atletičarima na kratke pruge, s bocom piva u ruci, kojom su mu se prijetila da će mu razbiti glavu. Međutim momak bi se za 80 eura nadnice trebao znati nositi s pritiskom. Naravno iz takve igre i unesene nervoze, mi potpuno nezasluženo gubimo vodstvo od 2:1, nakon penala kojem je prethodilo zaleđe od 2 metra i gubimo utakmicu 3:2 zgoditkom minutu prije kraja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

" Sada dolazi šećer na kraju. Nakon što je glavni sudac, na čije suđenje nemamo ni najmanju zamjerku, označava kraj utakmice, uz međusobno rukovanje igrača obje ekipe, nekoliko naših igrača prilazi pomoćnom sudcu i opravdano mu prigovara. On, valjda smatrajući, da su se oni došli boriti i ginuti za svaku loptu iz zabave i zajebancije, psuje i verbalno vrijeđa naše igrače, te KUKAVICA nakon što se situacija gotovo smirila, s leđa, mučki, punom šakom udara u glavu našeg mladog igrača koji uz bolne jauke pada na pod, i to pred očima njegovog roditelja. Nakon toga Bravehart baca zastavicu u kukuruze. Naravmo nastaje stampedo, naguravanje koje se vrlo brzo smirilo te suci normalno i mirno odlaze u svlačionice. Zanimljivo je da je momak prije nego što je podlo udario našeg igrača otvoreno pozivao naše igrače da ga udare nadajući se valjda onda privatnoj tužbi kako bi još izvukao novce nakon lakrdije koju je sam stvorio. Nije ni svjestan da nam je dao dobru ideju i da batina ima dva kraja. Svjedoka je i više nego dovoljno. Međutim njegovo takovo ponašanje nije slučajno. Osjećajući se zaštićen kao sveta krava, momak je prošle sezone imao fizički obračun sa gledateljem nakon čega je ta utakmica prekinuta, jer se nije osjećao sposobnim nastaviti suđenje. Slučajno, zar ne? Prilikom pisanja zapisnika je bio dosta elokventan rekavši da ga boli ku...c što će delegat napisati. Ovim prekrasnim iskustvom završio je još jedan nogometni vikend nas amatera i mazohista.Domaćinu zahvaljujemo na sportskoj i fer igri, kao i glavom i drugom pomoćnom sucu na korektnom suđenju", objavila je NK Mursa na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo