Novi problemi u nogometnoj 'močvari': 'Šokiran sam!'

'Znam samo što sam vidio u tisku i šokiran sam. Mi ćemo na sjednici Komisije za suce sigurno zauzeti stav vezano za taj slučaj.

6.4.2013.
12:44
VOYO logo

Trener Zagreba Ćiro Blažević je uoči susreta s Dinamom podigao prašinu prozivanjem suca te utakmice Ante Vučemilovića te zvanjem povjerenika za suce Ivana Peraića kojem je pred novinarima poručio da nazove Vučemilovića i "upozori ga".

Peraić mu je odgovorio da on nije "jukebox u koji ubaciš žeton i čuješ pjesmu koju hoćeš", a cijela priča je iznenadila povjerenika Prve HNL Josipa Breznog koji je pripremio prijavu protiv Blaževića disciplinskom sucu Krešimiru Vlajčeviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam samo što sam vidio u tisku i šokiran sam. Mi ćemo na sjednici Komisije za suce sigurno zauzeti stav vezano za taj slučaj. Tražit ćemo od Peraića da nas informira što se dogodilo vezano za poziv Ćire Blaževića, ali i da objasni tko to njega naziva, kada i s kakvim zahtjevima", izjavio je Sportskim novostimaDušan Kukić, predsjednik sudačke komisije, a Brezni dodao:

"Ja sam već pripremio prijavu Vlajčeviću protiv Ćire za kršenje Kodeksa ponašanja. On će možda o njoj odlučivati već u srijedu, mora ustanoviti ima li elemenata za stegovno gonjenje. Međutim, to nije sve, upravo Vučemilović i Peraić imaju pravo tužiti Blaževića Disciplinskoj komisiji HNS-a ili Vlajčeviću i po drugim osnovama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako Ćiru proglase krivim za nepoštivanje Kodeksa prijeti mu novčana kazna koja se može 'razvući' i na suspenziju, a u slučaju da to ocijene ponovljenim slučajem predviđena kazna je od tri mjeseca do godinu dana zabrane rada, pa čak i isključenje iz nogometne organizacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo