CIJELA ŠPANJOLSKA BRUJI O NEZAPAMĆENOM KAOSU U BARCELONI: / Messi u svađi s klubom, a za sve je kriv jedan klan?

Image
Foto: Andrew Surma / ddp USA / Profimedia

Situacija u aktualnomn španjolskom prvaku vrlo je napeta

5.2.2020.
9:48
Andrew Surma / ddp USA / Profimedia
VOYO logo

Španjolski mediji javljaju da u aktualnom prvaku Barceloni vlada veliki kaos koji je stigao do vrhunca nakon velikog sukoba najboljeg igrača Lionela Messija sa sportskim direktorom i njegovim bivšim suigračem Ericom Abidalom.

Abidal je izjavio da se igrači ne trude dovoljno te ih je prozvao zbog nedostatka radne etike pod Ernesteom Valverdeom što je na koncu, prema njegovim riječima, dovelo do njegove smjene

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mnogi igrači nisu bili zadovoljni i nisu se trudili, a postojao je i problem u komunikaciji", rekao je Abidal za katalonski Sport.

Image

"Odnos između igrača i trenera uvijek je bio dobar, ali postojale su neke stvari koje sam kao bivši igrač mogao namirisati. Rekao sam klubu što mislim i onda smo donijeli odluku o njegovoj smjeni", pojasnio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žestok napad

Image

Messi je na njegove riječi burno reagirao i otvoreno ga napao.

"Kada nešto tako govoriš onda reci imena igrača o kojima pričaš. Ne sviđaju mi se ovakve stvari, ali ljudi moraju odgovarati za svoj posao i svoje odluke. Igrači su odgovorni za ono što se događa na travnjaku i mi uvijek prvi priznajemo kada stvari nisu dobre. Oni koji vode sportsku politiku moraju također preuzeti odgovornost prvenstveno za odluke koje su donijeli", napisao je na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Francuski klan

Sada je Cadena SER otkrila nove detalje i po njima je za smjenu Valverdea kriva skupina francuskih igrača koji su se Abidalu želili na trenera jer su smatrali da ekipa ne trenira dovoljno.

U Barci igra više vrancuskih nogometaša, a oni su Clement Lenglet, Samuel Umtiti, Ousmane Dembele i Antoine Griezmann, no Cadena ne navodi jesu li su se svi žalili na bivšeg trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo