CICO O TRANSFER BOMBI KOJA JE ODJEKNULA HRVATSKOM: / 'Kalinić i Vlašić? Ma to nije potrebno Dinamu'

Image

Trener Dinama Zlatko Cico Kranjčar prokomentirao je senzacionalnu vijest kako je Zdravko Mamić Hajduku ponudio 10 milijuna eura za kapetana Lovru Kalinića i ponajboljeg igrača Nikolu Vlašića.

27.8.2016.
16:52
VOYO logo

"Pročitao sam u medijima o dovođenju igrača Hajduka, nemam informaciju iz kluba. Mislim da to nije potrebno klubu", rekao je trener Dinama Zlatko Cico Kranjčar na konferenciji za novinare dan uoči gostovanja Dinama kod Istre 1961 u sedmom kolu HNL-a.

Njegova je ideja da dovede dvojicu igrača koja bi pojačala momčad za Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač iz Astane ne dolazi

"Što se tiče novih igrača, napadač iz Astane ne dolazi. Plasirali su se u europsko natjecanje i neprihvatljivi su nam njihovi uvjeti. Ne trebamo trčati za takvima jer imamo takve mlade igrače i ovdje. Možemo im dati priliku kroz Ligu prvaka i prvenstvo te ih razvijati. Zbog situacije s Leškovićem i Schildenfelda moramo tražiti stopera, možda polivalentnog koji može igrati i stopera i zadnjeg veznog. Vidjet ćemo i za trećeg golmana uz Šempera i Livakovića".

Image
Image

Fiolić?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dolazak Fiolića nije upitan, to je pri kraju i od ponedjeljka bi trebao biti tu. Ide prvo s mladom reprezentacijom, a nakon toga će biti s nama."

'Ovo je najopasnija utakmica ove sezone'

Modri jesu favoriti protiv Istre, ali isto na Aldo Drosini ih neće dočekati bijela zastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Gledajući našu uspješnost u Ligi prvaka, logično da je utakmica u Puli opasna. Nadam se da će moj govor na treningu o posljednjoj utakmici te o utakmici s Istrom igrači prihvatiti i da će odreagirati na pravi način. Ovo je najopasnija utakmica ove sezone jer smo ispunili jedan cilj, ušli smo u Ligu prvaka, i vraćamo se sad u našu stvarnost i u prvenstvo. Određena grupa igrača vjerojatno misli da je prvenstvo lagano, ali upozorio sam ih da moraju odgovoriti kao što su igrali drugo poluvrijeme i produžetke u Salzburgu", objasnio je Zlatko Cico Kranjčar.

Strateg Modrih svjestan je da će Istra biti vrlo motivirana i da će dati sve da pronađe put do gola Dinama:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne smijemo dovesti u pitanje niti zadovoljstvo navijača koje imamo'

"Očekujem motiviranu Istru, kao što su inače svi motivirani protiv Dinama. Uz duboku vjeru u svoje igrače napravit ćemo sve da nas domaćin ne iznenadi, da pokažemo da smo lideri i da ne dovedemo u pitanje rezultat. Tražit ću dobru igru i tražim maksimum od svakog igrača. Istra će sigurno igrati zatvoreno i tražiti put za iznenađenje, a to ne smijemo dozvoliti. Nadam se kvalitetnoj igri i dobrom rezultatu", rekao je Kranjčar pa nastavio o navijačima:

"Ne smijemo dovesti u pitanje niti zadovoljstvo navijača koje imamo. Vidim po medijskim napisima da su svi presretni i zadovoljni, da se vraćaju na stadion, a naša je obaveza da ih ne dovedemo u nedoumicu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schifo neće igrati?!

Kranjčar je istaknuo kako je Schildenfeld dobio udarac u soleus i kako nije trenirao jučer, Benković je osjetio aduktor još prije utakmice u Salzburgu, ali se Cico nada da ozljeda nije ozbiljna. Lešković je duže ozlijeđen, ali svi ostali konkuriraju.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

"Tražim dobar rezultat, adekvatan našoj kvaliteti. Neću eksperimentirati, pokušat ću igrati s 11 igrača koji su iznijeli teret u Austriji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se Cico i na predstojeće gostovanje reprezentacije Turske na praznom Maksimiru pa iznio zanimljiv prijedlog za organizatora te kvalifikacijske utakmice za SP 2018. godine u Turskoj.

Kranjčar bi htio da stadion ostane u Maksimiru

"Šteta što nema publike protiv Turske. Vjerujem da će taj teret igrači iznijeti i da će napraviti dobar rezultat i bez navijača. Moja je ideja ono što rade vani, postavlja se ekran pokraj stadiona pa kad se taj huk navijača čuje na stadionu barem se tako može približiti navijače igračima. To je stvar organizacije utakmice i moja ideja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govoreći o izgradnji novog stadiona, Kranjčar je apelirao na gradske čelnike da povedu brigu o njegovoj infrastrukturi. Radije bi da stadion ostane u Maksimiru "jer tu mu je mjesto".

"Nema publike jer nemaju komociju. Kad bi publika bila prisutna, sigurno bismo podignuli kvalitetu. Igrao sam u Austriji, stadioni su bili adekvatni tom vremenu i dobri, ali kako je kvaliteta rasla i kako je ekonomska situacija bila bolja oni su popravili infrastrukturu", rekao je Zlatko Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo