Niko, jel čuješ: Cico Kranjčar otkrio kako napasti Talijane!

Bivši hrvatski izbornik Zlatko Kranjčar savjetovao je Niku Kovača pred utakmicu s Italijom. On smatra da Vatreni ne trebaju zaigrati samo s jednim napadačem na San Siru.

16.11.2014.
15:13
VOYO logo

"Ako su točni izvještaji o problemima i ozljedama talijanskih obrambenih igrača, onda treba od prve minute zaigrati hrabro i napasti s tandemom Mandžukić - Kramarić. Pokazali su se kao komplementarni partneri u Osijeku. Prema trenutačnoj formi i svemu što već duže vrijeme pokazuje u HNL-u i Europskoj ligi, Kramarić zaslužuje početi meč. Ja bih mu vjerovao, što ne znači da ne vjerujem u naše ostale gol-igrače. Kovač tu zaista raspolaže pravim bogatstvom. Mandžukić, Olić, Perišić, Kramarić. Svi su opasni za gol", objašnjava Zlatko Kranjčar.

Bivši izbornik smatra da Italija nije favorit. Brojne zdravstvene poteškoće su problem za Azzurre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom na okolnosti, na talijanske kadrovske poteškoće, ali i na rast naše reprezentacije posljednjih mjeseci, gotovo da bih Hrvatsku proglasio blagim favoritom. Međutim, s druge strane je ipak Italija koju nemamo pravo podcijeniti, igramo na njihovom terenu. Zato raspodjeljujem izglede, 50:50", smatra Cico, te je za kraj razgovora za Jutarnji list usporedio izbornike.

"Conte je zasluženo nominiran za FIFA-ina trenera godine. Pokrenuo je malu revoluciju u Juventusu, osvojio trofeje i ponovno klub učinio velesilom. Kovač je na drugoj strani počeo osrednjim partijama, ali se situacija promijenila u kvalifikacijama za Euro. Osjeti se da je Niko ovim pobjedama dobio na samopouzdanju, da je na pravom putu. Moj je dojam da je već jednom nogom na Euru u Francuskoj. Ako pobijedi u Milanu, Hrvatska će biti prva u skupini. U najgorem slučaju druga."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo