Makedonci žele hrvatskog nogometnog znalca

Makedonija hitno traži novog izbornika, a jedan od kandidata jest hrvatski stručnjak Zlatko Kranjčar. Hoće li Cico iz Irana preseliti u Skopje, saznat ćemo ovih dana.

20.8.2012.
10:30
VOYO logo

Makedoncima hitno treba izbornik. Velšanin John Toshack baš i nije imao namjeru preseliti u zemlju gdje "vječno sunce sja" i zato je prije par dana postao - bivši. Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Brazilu samo što nisu počele, u Skopju hitno moraju odlučiti o novom strategu.

Prema pisanju Jutarnjeg lista, Cici na trenutnom poslu u Iranu ide odlično. Osvojio je i naslov prvaka sa Sepahanom, tako da baš i nije sasvim logično zašto bi se upuštao u novu izborničku avanturu. Makedoncima, pak, ovo bi bio odličan potez, as iz rukava na početku kvalifikacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, nakon epizode na klupi naše reprezentacije (od 2004. do 2006.), Kranjčar senior je odradio i 19 mjeseci kao crnogorski izbornik (od veljače 2010. do rujna 2011.), te se nakon toga skrasio u Iranu.

Hoće li se vratiti i pokušati 'zapapriti' Igoru Štimcu, saznat ćemo uskoro! Hrvatska protiv Makedonije igra na Maksimiru već 7. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo