CHIVAS POBJEDNIK LIGE PRVAKA CONCACAF-a: / Meksički navijač pao u trans i postao pravi hit na internetu

Image
Foto: Screenshot

Chivas osvojio Ligu prvaka Concacaf-a

26.4.2018.
10:49
Screenshot
VOYO logo

Meksički Chivas pobjednik je Lige prvaka Concacaf-a (Sjeverna, Srednja Amerika i Karipsko otočja) nakon što je u srijedu u uzvratnoj utakmici finala u Guadalajari pobijedio kanadski Toronto poslije izvođenja jedanaesteraca sa 4-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MAJSTORIJA REALOVE ZVIJEZDE: Marcelo je bek, ali je i Brazilac i zato ne treba čuditi ovakvo savršenstvo u kontroli lopte

Prva utakmica u Torontu je završila rezultatom 2-1 za goste, kao i druga u Guadalajari. S obzirom da je ukupan rezultata bio 3-3 pristupilo se izvođenju jedanaesteraca.

Orbelin Pineda je doveo Meksikance u vodstvo u 19. minuti, ali je Jozy Altidore izjednačio za Toronto šest minuta kasnije (1-1, 25.). Minutu prije kraja Sebastian Giovinco dovodi Kanađane u vodstvo od 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilikom pucanja jedanaesteraca Jonathan Osorio i Michael Bradley bili su neprecizni za Toronto zahvaljujući čemu je naslov pripao Chivasu. Meksičke momčadi su osvojile 34 naslova prvaka Concacaf-a, a za Chivas iz Guadalajare ovo je drugi naslov nakon 1962.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na društvenim mrežama osvanuo je video jednog strastvenog navijača Chivasa u trenutku opće ekstaze slavlja na tribinama zbog osvajanja natjecanja. Njegova reakcija, odnosno video, postali su hit na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo