CHELSEAJEV VEZNJAK NA METI BOGATIH PARIŽANA: / Suigrači iz reprezentacije nagovaraju ga dođe u PSG

Image
Foto: AFP

Svim silama žele dovesti Chelseajevog destruktivca

4.7.2018.
10:07
AFP
VOYO logo

PSG još uvijek traži pojačanja u veznom redu. Glavni cilj je i dalje N'Golo Kanté koji predstavlja idealan profil igrača za poziciju koju Parižani žele osigurati.

Velika plaća

Transfer N'Goloa Kantéa lako bi mogao postati najveća sapunica pariškog ljeta. Bez obzira na manjak konkurencije u Francuskoj, PSG se svim silama trudi naći argumente kojima bi nagovorili Kantea da dođe, a kao glavni spominje se plaća od oko 15 milijuna eura godišnje. Ponuda je to koju je teško dobiti i sigurno će natjerati veznjaka da se zamisli, ali on ne želi pričati o transferu sve dok se ne vrati sa Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usprkos tome što se Chelseajev veznjak dobro osjeća u Londonu, neki njegovi suigrači iz reprezentacije nagovaraju ga na dolazak u PSG. Čak i Lassana Diarra, koji bi onda dobio konkurenciju na poziciji, radi na tome da Kantea nagovori na transfer. S obzirom na to da je općepoznato kako Kante i Diarra imaju sjajan odnos, moguće je da ga Diarra zbilja uspije nagovoriti da dođe u Pariz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea zasad ne želi pregovarati

Kako se čini, Chelsea još nije zainteresiran za pregovore jer rade na imenovanju novog trenera pa žele tu odluku ostaviti njemu. PSG nije poslao niti jednu službenu ponudu, a Chelsea ionako ima dovoljno problema s Edenom Hazardom jer Belgijac inzistira na tome da Kante ostane u Londonu kako bi Chelsea ostao kompetitivan najboljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo