CHELSEAJEV VEZNJAK DOŽIVIO TEŠKU OZLJEDU U PRIJATELJSKOJ UTAKMICI: / Navijači su ogorčeni Sarrijevom odlukom

Image
Foto: Profimedia

Premda se još iščekuju prve prognoze, sumnja se na Ahilovu tetivu, a to bi značilo da ovog veznjaka neće biti mjesecima

16.5.2019.
10:22
Profimedia
VOYO logo

29. svibnja Chelsea će protiv Arsenala igrati finale Europske lige, a budući da je Premier liga okončana minuli vikend, Maurizio Sarri odlučio je da bi pauza od utakmica bila preduga pa je momčad poveo u SAD.

Ondje je londonski klub odigrao prijateljsku utakmicu protiv New England Revolutiona i slavio s 3:0, ali ispao je to najgori scenarij za Rubena Loftus-Cheeka koji se ozlijedio, i to prilično teško.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda se još iščekuju prve prognoze, sumnja se na Ahilovu tetivu, a to bi značilo da ovog veznjaka neće biti mjesecima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga su Chelseajevi navijači prilično ogorčeni na potez talijanskog trenera, ali i samog kluba da se igraju prijateljske utakmice dok sezona traje, pogotovo pred tako važan dvoboj.

Loftus-Cheek se u posljednjim tjednima ustalio u prvoj momčadi i bio je sve važniji u Sarrijevoj koncepciji, a dovoljno govori podatak da je u 35 utakmica ove sezone u Premier ligi i Europskoj ligi postigao deset pogodaka što je za veznjaka jako dobra brojka, tim više što ih je dosta otpočeo s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo