CHELSEA UVJERLJIV: / Zabio čak i Hazard, Costa uhvatio suparnika za vrat

Image
Foto: AFP, BEN STANSALL

Igrači Evertona i Chelseaja u nedjelju su izborili plasman u osminu finala najstarijeg nogometnog natjecanja na svijetu, engleskog FA Cupa, sigurnim pbojedama na gostovanjima kod niželigaša.

31.1.2016.
19:44
AFP, BEN STANSALL
VOYO logo

Everton je s 3:0 (2:0) svladao četvrtoligaša Carlisle United, dok je Chelsea s 5:1 (3:1) pobijedio drugoligaša MK Dons. Strijelci za Everton bili su Kone (2), Lennon (14) i Barkley (65). Junak pobjede Chelseaja s tri gola u prvom poluvremenu bio je Oscar (15,32, 44), a u nastavku su se u strijelce još upisali Hazard (55 - 11m) i Traore (62), dok je pogodak za MK Donse postigao Potter (21).

https://vid.me/De9o

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi istaknuti da je Hazard postigao prvi gol nakon gotovo devet mjeseci, točnije od 3. svibnja prošle godine kada je zabio Crystal Palaceu. Također, već na samom startu utakmice, u četvrtoj minuti, brazilsko-španjolski napadač Chelseaja Diego Costa istaknuo se novom prljavštinom - izgubio je živce i uhvatio suparničkog igrača za vrat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu su osminu finala izborili Arsenal, Manchester City, Leeds United, Hull City, Crystal Palace, Watford, Blackburn Rovers, Bournemouth, Reading, Shrewsbury Town i Tottenham Hotspur, a još u petak i Manchester United, dok će West Ham United - Liverpool i Peterborough United - West Bromwich Albion morati igrati ponovno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo