CHELSEA PRONAŠAO TRENERA? / Zna se tko bi trebao naslijediti Mourinha

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Čelnici aktualnog engleskog prvaka Chelseaja još su uvijek u potrazi za trajnim trenerskim rješenjem nakon što je sredinom prosinca smijenjen Jose Mourinho.

29.1.2016.
8:46
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

Po drugi je put za privremenog menadžera imenovan Guus Hiddink (69) koji bi trebao voditi momčad do kraja sezone, a namjera vlasnika kluba Romana Abramoviča je dovesti neko veliko trenersko ime za sljedeću sezonu. Engleski su mediji posljednjih tjedana spominjali brojna imena, od Diega Simeonea, preko Massimiliana Allegrija, do Mauricija Pochettina, a sada se kao prvi favorit nametnuo aktualni talijanski izbornik Antonio Conte.

Tri naslova s Juventusom

Daily Mail piše da se Conte (46) sastao s predstavnicima Chelseaja prije Božića, te da je izrazio spremnost da nakon Europskog prvenstva u Francuskoj napusti klupu Azzurra i preuzme londonski klub. U svibnju bi se trebao održati novi krug pregovora između dvije strane i tada bi trebali biti utanačeni detalji suradnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Conte je od 2011. do 2014. bio trener Juventusa i u tom je razdoblju osvojio tri naslova talijanskog prvaka. Preuzeo je nakon toga reprezentaciju, ali navodno je čelnicima Talijanskog nogometnog saveza već priopćio da se nakon Eura vraća u klupski nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo