Roman Abramovič 'ucijenio' zvijezdu Chelseaja

Ako John Terry želi ostati u Chelseaju, morat će prihvatiti drastično smanjenje plaće. Prema pisanju otočkih medija Chelsea Terryju nudi dvostruko manji ugovor na jednu godinu.

18.4.2014.
11:14
VOYO logo

Još ranije su iz Chelseaja potvrdili kako s igračima starijima od 30 godina ne žele potpisivati dugoročne visoke ugovore već im se nude ugovori na jednu sezonu, a u tu kategoriju ulazi i John Terry.

Kapetan momčadi sa Stamford Bridgea ima ugovor do ljeta i ponuđeno mu je tako produženje na još jednu sezonu, ali su financijski uvjeti značajno lošiji od aktualnih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Terry ima ugovor prema kojem zarađuje tjedno 150 tisuća funti, međutim prema novom ugovoru zarađivao bi čak dvostruko manje. Bez obzira na to što igra vrlo dobro ove sezone, u Chelseaju prema svemu sudeći ne žele prekršiti nepisano pravilo o visini i dužini ugovora za starije igrače.

Mirror također navodi kako bi klub mogao napustiti Ashley Cole koji je također na kraju ugovora, a osim toga i izgubio je mjesto u momčadi. Frank Lampard osim što će dobiti ponudu za produženje ugovora, trebao bi preuzeti i ulogu u Mourinhovom stručnom stožeru po uzoru na Ryana Giggsa u Manchester Unitedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo