Preokret Chelseaja: Mourinhove zvijezde se spasile debakla u Ljubljani

Diego Costa postigao je prvijenac u dresu londonskog nogometnog kluba Chelseaja, koji je kao gost slavio s 2:1 kod ljubljanske Olimpije.

27.7.2014.
18:20
VOYO logo

Na vratima Chelseaja je, zanimljivo, od prve minute stajao Matej Delač, no nije mogao ništa u 40. minuti kada je Nik Kapun sjajnim pogotkom doveo domaćina u vodstvo. Kapun je gotovo neometan ušao u kazneni prostor, malo s desne strane, a onda gromovito opalio u gornji desni kut Delačeva gola. Hrvatski vratar je samo pogledom ispratio loptu, a utakmicu je napustio na poluvremenu.

S iznenađujućih se 1:0 u korist domaćina otišlo na predah, a onda je portugalski menadžer Jose Mourinho u nastavku uveo dodatne koje su pojačale pritisak na Ljubljančane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/M0ttggqV0an/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Najprije je u 56. minuti Diego Costa, koji je započeo utakmicu od prve minute, zabio za 1:1, nakon što ga je prizemnom loptom u prazan prostor proigrao Cesc Fabregas. Diego Costa je ušao u kazneni prostor i onda neobranjivo tukao u desnu stranu domaćih vratiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kurt Zouma je osam minuta kasnije postigao pobjednički pogodak, nakon što je domaći vratar samo odbio slabašan udarac Fernanda Torresa, ali ravno na noge francuskog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo