Chelsea može slaviti: Novi kiks Cityja, Spursima londonski derbi

U londonskom derbiju Tottenham je u 24.

7.2.2015.
19:11
VOYO logo

Tottenham je u drugom dijelu uspio preokrenuti vodstvo Arsenala iz 11. minute kada je strijelac bio Mesut Ozil. Junak pobjede bio je dvostruki strijelac Harry Kane.

On je u 56. minuti natrčao na odbijenu loptu i izjednačio, a u 86. minuti je udacem glavom donio pobjedu Tottenhamu. Trener Arsenala Arsene Wenger neće po dobrome pamtiti svoju jubilarnu 700. utakmicu u Premier ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Vodeći Chelsea je u gostima svladao Aston Villu sa 2:1, a pobjednički gol postigao je Branislav Ivanović u 66. minuti. S druge strane Manchester City je na domaćem terenu neočekivano kiksao protiv Hulla, kod kojeg je Nikica Jelavić ostao na klupi za pričuve. Hull, koji se bori za opstanak, poveo je u 35. minuti golom Davida Meylera, a Manchester City je do poravnanja stigao tek u sudačkoj nadoknadi pogotkom Jamesa Milnera (90+2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

U dvoboju momčadi koje se bore za opstanak Leicester je kod kuće izgubio od Crystal Palacea sa 0:1 golom Joea Ledleya (55), te je na posljednjem mjestu Premier lige. Andrej Kramarić dobio je skromnu minutažu, za Leicester je igrao od 71. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Queens Park Rangers, koji je ostao bez trenera Harryja Redknappa, na domaćem je terenu izgubio od Southamptona sa 0:1, a u sudačkoj nadoknadi zabio je Sadio Mane (90+3). Niko Kranjčar ostao je na klupi za pričuve QPR-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja utakmica dana bio je Merseyside derbi u kojem su Everton i Liverpool odigrali bez golova (0:0), a Dejan Lovren nije nastupio za goste.

Rezultati: Tottenham - Arsenal 2:1 (Kane 56, 86/Özil 11), Aston Villa - Chelsea 1:2 (Okore 48/Hazard 8, Ivanović 66), Leicester - Crystal Palace 0:1 (Ledley 55), Manchester City - Hull 1:1 (Milner 90/Meyler 35), QPR - Southampton 0:1 (Mane 90) Swansea - Sunderland 1:1 (Sung-Yong 66/Defoe 42), Everton-Liverpool 0:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: Chelsea 56 Manchester City 49 Southampton 45 Manchester Utd (-1) 43 Tottenham 43

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo