CHELSEA KOVAČIĆU DOVODI OZBILJNU KONKURENCIJU: / Znači li ovo da hrvatski veznjak sigurno napušta London?

Image
Foto: AFP

Momčad Maurizija Sarrija odlučila je da im je mlada talijanska zvijezda ipak preskupa

10.1.2019.
9:37
AFP
VOYO logo

Prema najnovijim informacijama iz Italije interes Chelseaja za Nicoloa Barellu sve je slabiji, a poznata je i nova meta. Riječ o Leandru Paredesu, veznjaku Zenita i argentinske reprezentacije koji je svojim igrama dokazao da je jedan od najboljih dodavača u Europi.

Sky Sport Italia tvrdi da se Chelsea povlači i iz dogovora o kupnji Gonzala Higuaina od Juventusa za 55 milijuna eura, posebno zbog komplikacija koje u tom transferu uzrokuje činjenica da je Pipita na posudbi u Milanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krenuli u pregovore s Rusima

Kad je u pitanju vezna linija, Plavci se također odmiču od kupnje igrača iz Serie A jer im je Barella, za kojeg Cagliari traži između 45 i 50 milijuna eura jednostavno preskup. Napoli je pokazao da je spreman platiti taj iznos pa je Chelsea svoj interes preusmjerio prema Rusiji.

Pregovaraju sa Zenitom oko dovođenja Leandra Paredesa koji je već neko vrijeme na meti Milana, ali ne bi imao ništa protiv transfera u Premiership. Paradese je u Zenit stigao iz Rome za 23 milijuna eura uz bonuse, a spekulira se da bi Rusi sada za njega tražili oko 35 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo