CHELSEA DOVODI ZAMJENU ZA MORATU I GIROUDA: / Novog centarfora pronašli su na obali La Manchea

Image
Foto: AFP

Momčad Maurizija Sarrija muku muči s pozicijom centarfora, ali čini se da su našli čovjeka koji bi trebao riješiti taj problem

15.12.2018.
9:21
AFP
VOYO logo

Već neko vrijeme Chelsea ima velikih problema s napadačima, a sve je počelo nakon što se Diego Costa odlučio vratiti u Atletico Madrid. Costa je bio u odličnoj golgeterskoj formi dok je nosio dres Plavaca, no onda je sve iznenadio odlukom o povratku u Madrid.

Londonski klub je brzo reagirao i za veliki novac kupio Alvara Moratu, ali španjolski napadač nije opravdao povjerenje. Kao još jedno pojačanje početkom godine stigao je Olivier Giroud, ali i on je upao u krizu pa u Chelseaju traže novog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Bournemouth's English striker Callum Wilson celebrates scoring their first goal to equalise 1-1 during the English Premier League football match between Manchester City and Bournemouth at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on December 1, 2018. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Udarna igla Bournemoutha

Engleski mediji prenose da je prva želja ovog kluba Callum Wilson koji pruža fantastične partije u dresu Bournemoutha. Plavci su spremni platiti čak 30 milijuna funti, a sve bi se moglo završiti jako brzo.

Wilson je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 15 utakmica u Premiershipu i postigao osam golova uz šest asistencija. Ovaj 26-godišnji napadač u Bournemouth je stigao 2014. godine iz Coventryja za 3,3 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo