VIDEO: / Kranjčar se vratio nakon dva mjeseca pauze, pogledajte kako

Hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar bio je asistent jednog pogotka u pobjedi svog Queens Park Rangersa u sklopu 36. kola engleske druge lige (Championship).

15.3.2014.
19:28
VOYO logo

Bio je to prvi nastup za Kranjčara još od 16. veljače i utakmice protiv Readinga. Naime, nakon iste je zaradio ozljedu zadnje lože, te je propustio naredna četiri susreta QPR-a, u kojima je isti upisao dva poraza, remi i pobjedu.

Kranjčar je u domaćoj pobjedi protiv Yeovila (3-0) u igru ušao u 44. minuti prvog poluvremena, a za pogodak je asistirao Ravelu Morrisonu u prvoj minuti sudačke nadoknade utakmice. Bila je to Kranjčarova treća asistencija sezone, a uz njih ima i dva pogotka na svom kontu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/xynI34cHzto

Nakon 35 odigranih utakmica QPR drži visoko četvrto mjesto na premierligaškoj ljestvici s 10 bodova manje od drugoplasiranog Burnleyja, koji drži posljednje mjesto koje direktno vodi u Premierligu na kraju sezone. QPR, doduše, ima utakmicu manje od Burnleyja. Uvjerljivo vodeći je Leicester City, koji ima 17 bodova više od QPR-a i sedam više, uz utakmicu manje, od Burnleyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo