Serie A / Četiri Interova komada u Genovi: Icardi se vratio i odmah zabio pa asistirao Perišiću

Image
Foto: AP Images

Inter je uvjerljivo slavio u Genovi i iskoristio Milanov kiks s Udineseom

3.4.2019.
23:15
AP Images
VOYO logo

U susretu 30. kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je na gostovanju pobijedio Genou s 4:0, a treći pogodak za Nerazzurre zabio je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

Inter je do slavlja predvodio povratnik u momčad Mauro Icardi koji je zadnji nastup imao sredinom veljače. Argentinski napadač je bio ponajbolji igrač utakmice upisavši pogodak i asistenciju, a izborio je i kazneni udarac zbog kojeg je Cristian Romero dobio crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milanski klub već nakon prvog poluvremena imao je dva gola razlike i igrača više i već tada je bilo jasno kako će upisati pobjedu.

Gosti su poveli u 15. minuti golom Roberta Gagliardinija, a povisio je Icardi iz kaznenog udarca u 40. minuti. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika, ako ih je uopće i bilo, razriješio je Perišić postigavši u 54. minuti na Icardijevu asistenciju gol za 3:0. Bio je to peti gol ove sezone za hrvatskog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deset minuta prije kraja utakmice Perišić je upisao i asistenciju ubacivši iz kornera do Gagliardinija koji je zabio još jedan gol. Omišanin je odigrao cijeli susret za Inter, dok je Marcelo Brozović igrao do 66. minute.

Roma i Fiorentina su odigrali sjajnu utakmicu na Olimpicu koja je završila 2:2. Zanimljivo, bio je to Fiorentinin čak 15. remi ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Viole su dva puta imale prednost, no domaćin se oba puta vratio. Gosti su poveli u 12. minuti golom Germana Pezzelle, a samo dvije minute kasnije izjednačio je Nicolo Zaniolo. Gerson je u 51. minuti doveo Fiorentinu u novu prednost, no Diego Perotti je u 57. minuti fantastičnim udarcem izjednačio. Ante Ćorić nije nastupio za Romu.

Za iznenađenje kola pobrinuo se Empoli koji je pobijedio Napoli s 2:1. Domaćin je poveo u 28. minuti golom Diega Fariasa, izjednačio je Piotr Zielinski u 44. minuti, a pobjedu Empoliju donio je Giovanni di Lorenzo golom u 52. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SPAL je pobijedio Lazio s 1:0 golom Andrea Petagne iz kaznenog udarca u 89. minuti. Milan Badelj nije igrao za Lazio.

Frosinone je pobijedio Parmu s 3:2 ostvarivši prvu domaću pobjedu ove sezone. Pitanje pobjednika razriješio je Daniel Ciofani golom iz kaznenog udarca u 13. minuti nadoknade nakon što je sudac čak sedam minuta provjeravao VAR-om svoju odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo