NAŽALOST, USPIO JE / Češki mediji: 'Mladi vratar radio je na tome da utiša pet tisuća ljudi u crnom'

Image
Foto: Pixsell

Češki mediji oduševljeni su predstavom svoje momčadi, a najviše zasluga ovoj pobjedi pridali su 18-godišnjem vrataru Viktoru Baieru

27.10.2023.
9:09
Pixsell
VOYO logo

Nogometaši Dinama upisali su drugi poraz u nizu u skupini C Konferencijske lige, češka Viktoria Plzen pobijedila je u trećem kolu, u Zagrebu, s minimalnih 1-0 (0-0).

Image
PRESS KONFERENCIJA /

Jakirović: 'Ne razmišljam o ostavci, imam snage za podići momčad'

Image
PRESS KONFERENCIJA /

Jakirović: 'Ne razmišljam o ostavci, imam snage za podići momčad'

Jedini pogodak postignut je u 69. minuti, a gol vrijedan tri boda dao je Tomaš Chory iz jedanaesterca. Kriza tako i dalje trese hrvatskog prvaka koji je u svim natjecanjima izgubio četvrtu utakmicu u posljednjih šest nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Češki mediji oduševljeni su predstavom svoje momčadi, a najviše zasluga ovoj pobjedi pridali su 18-godišnjem vrataru Viktoru Baieru:

Vatreno krštenje imao je već u drugoj minuti. Domaća momčad izvela je korner, a on nije stigao na vrijeme na loptu. Samo u prvom poluvremenu bilo je pet kornera na njegovoj strani i nekoliko opasnih centaršuteva koji su letjeli oko njega. Najbolji njegov trenutak bio je zaustavljanje pokušaja Gabriela Vidovića. Debi mu nije bio lak, ali njegov je doprinos u pobjedi Viktorije bio vrlo značajan'', piše isport.cz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuli atmosferu

Kako su i prije utakmice najavljivali, dočekala ih je paklena atmosfera. Zvučna kulisa koju su pružili Bad Blue Boysi bila je zaglušujuća, međutim, kako je utakmica odmicala Česi tvrde da je mladi vratar učinio sve kako bi ih postepeno utišao:

''Pet tisuća navijača od četvrte je minute počelo gromoglasno navijati (nakon koreografije za preminulog Kureta i nekoliko minuta šutnje), ali kako je utakmica odmicala ta se buka smanjivala.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo

Image
Foto: FNC - Voyo

Također, naveli su kako susret Dinama i Viktorije nije bio zanimljiv za nekog neutralnog promatrača, te da se kod Plavih jasno mogao osjetiti izostanak ključnog igrača Brune Petkovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo