ČESI BEZ ČETIRI IGRAČA U VAŽNOJ UTAKMICI: / Klubovi ih nisu pustili, boje se da će morati u karantenu kad se vrate

Image

Vlasti u Njemačkoj nisu mogle garantirati da ti igrači neće završiti u karanteni kada se vrate

27.3.2021.
15:40
VOYO logo

Klubovi iz Bundeslige su odbili pustiti četvoricu čeških reprezentativaca na kvalifikacijsku utakmicu Češke protiv Belgije koja je na rasporedu u subotu jer se boje da će igrači morati u karantenu po povratku u Njemačku.

LEGENDARNI NOGOMETAŠ PREDLOŽIO REVOLUCIONARNU PROMJENU: ‘Ovo što se događa sada nema smisla…’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan reprezentacije i veznjak Herthe iz Berlina Vladimir Darida, napadač Bayer Leverkusena Patrik Schick, branič Hoffenheima Pavel Kaderabek i vratar Werdera Jiri Pavlenka počeli su prvu utakmicu u skupini E u srijedu protiv Estonije, ali će propustiti utakmicu protiv Belgije.

"Njemačke vlasti ne mogu potvrditi da ti reprezentativci neće ići u karantenu po povratku u Njemačku", kazao je Sedivy objašnjavajući zašto klubovi neće pustiti svoje igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Belgija oslabljena

"Zbog toga će Jiri Pavlenka, Pavel Kaderabek, Vladimir Darida i Patrik Schick igrati samo utakmicu u utorak u Walesu što trenutačne mjere njemačke vlade dopuštaju", dodao je.

Belgija će također biti bez nekih igrača. Petorica begijskih reprezentativaca koji igraju u Bundesligi neće moći igrati utakmicu protiv Češke zbog ograničenja u putovanjima u tu zemlju, a Yannick Carrasco i Thomas Vermaelen su ozlijeđeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Češka je pobjedom otvorila kvalifikacije za SP 2022., sa 6-2 je svlada Estoniju, dok je Belgija sa 3-1 nadigrala Wales.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo