VIDEO: / Mamiću, pazi ovo! Dinamo dobio opasnu prijetnju

Protivnici zagrebačkog Dinama u skupini D Europske lige Celtic, Red Bull Salzburg i Astra imali su uspješan vikend u nacionalnim prvenstvima.

29.9.2014.
8:28
VOYO logo

Celtic je na gostovanju pobijedio St Mirren 2:1, identičnim rezultatom je Red Bull Salzburg u Beču slavio protiv Rapida, dok je Astra odigrala 0:0 na gostovanju kod jake Steaue.

Idući suparnik Dinama, škotski velikan Celtic u subotu je na gostovanju pobijedio St Mirren 2:1. Strijelac oba gola za Celtic bio je John Guidetti (42, 63), napadač koji je u Glasgow stigao na posudbu iz Manchester Cityja posljednjeg dana prijelaznog roka, te nije registriran za nastup u Europskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gol za domaće postigao je Kenny McLean (49). Ovom pobjedom Celtic je stigao na četvrto mjesto ljestvice s 14 bodova, pet manje uz utakmicu manje od vodećeg Dundee Uniteda koji je u subotu svladao St. Johnstone sa 2:0.

Celtic i Dinamo će svoj susret 2. kola Europske lige igrati u četvrtak u Glasgowu od 21.05 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Red Bull Salzburg je u derbiju 10. kola austrijskog prvenstva na gostovanju u Beču pobijedio Rapid 2:1. Golove za goste zabili su Massimo Bruno (84) i Alan (89), a poraz Rapida ublažio je Philipp Prosenik u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Salzburg je na drugom mjestu s 21 bodom, tri manje od vodećeg Wolfsbergera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Astra je na gostovanju kod Steaue odigrala 0:0 i tako zadržala treću poziciju na ljestvici s 19 bodova koliko ima i Cluj na drugom mjestu. U vodstvu je Steaua s 22 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo