SRBIJA BRUJI O MAMIĆU: / 'Iznenadili smo se kad smo to pročitali, pa to je nemoguće'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Ovo je postala jedna od glavnih priča u srpskim medijima

7.10.2020.
13:32
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Bivši izvršni direktor Dinama ZdravkoMamić preuzima srpski nogometni klub TSC iz Bačke Topole. Tvrdnja je to koju je plasirao srpski portal MaxbetSport. Odjeknula je ona poprilično u regiji i podigla dosta prašine u imenovanom klubu. Sada se pak oglasio predsjednik tog kluba JanošŽemberi i rekao što misli o tome.

Image
SRBI DONOSE SENZACIONALNU VIJEST: /

Zdravko Mamić preuzima hit-momčad tamošnje Superlige?

Image
SRBI DONOSE SENZACIONALNU VIJEST: /

Zdravko Mamić preuzima hit-momčad tamošnje Superlige?

"Ne razmišljamo promjeni vlasničke strukture kao ni o promjeni rukovodstva i nastavljamo vrijedno raditi na svom razvoju i izgradnji infrastrukture. Klub je polaskan medijskim navodima da je hrvatski nogometni funkcioner ZdravkoMamić zainteresiran za klub iz Bačke Topole, odnosno da je dosadašnji rad i napredak kluba iz Bačke Topole privukao pažnju nogometne javnosti u cijeloj regiji", rekao je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: STR-2222/PIXSELL

11.06.2019., Sarajevo, Bosna i Hercegovina - Zdravko Mamic u pratnji odvjetnika dao je izjavu medijima nakon saslusanja o izrucenju Hrvatskoj. Photo: STR-2222/PIXSELL

"U našem se klubu svakodnevno radi na napretku kojim smo zadovoljni. Tek drugu sezonu smo u prvoj ligi, a možemo već reći da smo ozbiljan protivnik svakome. Gradimo novi stadion, ulažemo u mlade i čvrsto vjerujemo da ćemo u Bačkoj Topoli redovno gledati kvalitetne nogometne utakmice. Naš klub, ipak, nije na prodaju”, poručio je.

Direktor kluba Sabolč Palađi također je reagirao na ovu priču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“I mi smo se iznenadili kada smo pročitali tu vijest. Ne znam što bih vam rekao jer to nije moguće. Nikada nitko iz kluba nije stupio u kontakt sa Zdravkom Mamićem. Zbog toga nas je iznenadila vijest. Nema od toga ništa”, rekao je za RTS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo