ČELNIK LA LIGE IZNIO PLANOVE ZA NASTAVAK PRVENSTVA: / Španjolac objavio kad bismo opet mogli gledati Modrića i Rakitića u akciji

Image
Foto: Profimedia

Rekao da je otkazivanje Europskog prvenstva ključno kako bi klupska sezona mogla završiti

19.3.2020.
10:46
Profimedia
VOYO logo

Predsjednik španjolske nogometne lige JavierTebas smatra da bi se sredinom svibnja mogla nastaviti prvenstva diljem Europe, zaustavljena zbog koronavirusa te biti kompletirana nakon što je otkazano Europsko prvenstvo u lipnju.

"Sredinom svibnja mogli bismo nastaviti sva europska natjecanja. Sva. Ovisit će o tome kako će se razvijati pandemija. Možda bude i prije, no to je datum s kojim baratamo. Tada bismo najkasnije trebali početi", rekao je prvi čovjek La Lige u razgovoru za španjolske novine "Marca".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje hoće li se utakmice igrati bez publike, odgovorio je: "To će ovisiti o zdravstvenim službama u svakoj državi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tebas je rekao da je otkazivanje Europskog prvenstva, koje je u utorak priopćila UEFA, ključno kako bi klupska sezona mogla završiti.

U Španjolskoj je prvenstvo zaustavljeno prije tjedan dana, 11 kola prije kraja. Vodeća Barcelona ima 58 bodova, dva više od Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo