ČELNICI TALIJANSKOG VELIKANA OPRAVDAVAJU SE NAKON EUROPSKE SRAMOTE: / Kažu da su ispali zbog buke

Image
Foto: AFP

Talijanski velikan ispao je iz Europa lige i tako dodatno ugrozio sezonu

14.12.2018.
11:54
AFP
VOYO logo

Porazom u Pireju od Olympiacosa (3:1), Rossoneri su se oprostili od Europa lige, a presudio je penal kojeg je skrivio Ingazio Abate. Leonardo smatra da je penal bio nepostojeći i za ispadanje optužuje suce.

"Ispali smo i sada sve moramo preispitati. Želim samo vidjeti snimke golova i penala prije nego što išta kažem", rekao je Leonardo te je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni izgleda kao da penal nije postojao. Kad ispadnete na ovakav način u danima kada se koristi VAR u većini liga, teško je prihvatiti sve. Smiješno je što se VAR ne koristi u europskim natjecanjima", istakao je Leonardo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smetala im velika buka

Buka na Karaiskakis stadionu u Pireju je bila ogromna, a to je igračima Milana smetalo. Leonardo se na to odlučio žaliti sucima.

"Žalili smo se na tu bizarnu buku kad god smo bili u napadu. Ne znam što su koristili, ali nije pošteno da koriste takve zvukove kako bi omeli naše napade. Generalno je bilo iritantno i sudac je trebao prekinuti utakmicu. Nakon što su postigli treći gol, sve je postalo mnogo jače", rekao je Leonardo i dodao je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovi indicenti su odlučili utakmicu. Neću reći da smo danas bili dobri i da smo zaslužili prolaz. Pred nama je teška sezona, ne tražim alibije, ali ispasti na ovakav način nije fer. Ovo je sve nepravedno i jednostavno ne mogu šutjeti", rekao je Leonardo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo