ČEKA SE ODLUKA: / Ronaldinho ima službenu ponudu za povratak u Europu i to u klub velikana s kojim je igrao u Barceloni

Image
Foto: AFP, ANDREW YATES

Posljednjih se dana sve češće spominje mogućnost prelaska legendarnog brazilskog nogometaša Ronaldinha u redove turskog Antalyaspora. I čini se da u tim glasinama ima istine.

14.5.2016.
15:13
AFP, ANDREW YATES
VOYO logo

Nekoć najbolji svjetski nogometaš danas je 36-godišnjak bez kluba s nekoliko angažmana kojima se u posljednje vrijeme ne može pohvaliti. Možda bi sljedećim mogao ispuni li se naum njegova bivšeg suigrača iz dana provedenih u Barceloni. Samuel Eto'o, član turskog Antalyaspora, svim se silama trudi uvjeriti brazilskog majstora lopte da mu se pridruži u klubu sredine ljestvice turskog prvenstva.

Oduševio potezima

https://vine.co/v/i202QOt3BEK

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja prilika za to pružila mu se u Meksiku gdje su revijalnu utakmicu odigrale momčadi Fifinih legendi, među kojima i Zvonimir Boban i Dario Šimić, i tamošnje All-Star selekcije. Utakmica je to koja je završila pobjedom Meksika 9:8, a Ronaldinho je u njoj oduševio nekim potezima i pogodio za prednost 8:7 svoje momčadi.

Ima i službenu ponudu

Važnije od toga, Eto'o je odradio svoj posao, a tek će se vidjeti koliko uspješno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pričao sam mu o gradu i svemu lijepom ondje. Mislim da bismo imali uspješnu suradnju kakvu smo imali i u Barceloni. Trebao bi doći, volio bih igrati zajedno s njim i nadam se da će to biti sljedeće sezone", kazao je kamerunski napadač koji je za turski klub vezan do kraja lipnja 2018. i za kojeg je u ovoj sezoni postigao 20 golova u 31 ligaškoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da priča dobije i ozbiljniju notu pobrinuo se predsjednik turskog kluba Gültekin Gencer koji je Ronaldinhu uputio službeni poziv da se priključi klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo