ČEFERIN NEĆE NIKAD OPROSTITI AGNELLIJU / 'Lagao mi je u lice, on za mene više ne postoji'

Samo su Real Madrid, Juventus i Barcelona i dalje predani projektu Superlige

5.6.2021.
22:41
AFP, JAVIER SORIANO

Predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin priznaje da je kontroverza oko Super lige osobna kada je u pitanju predsjednik Juventusa Andrea Agnelli. "Ovaj čovjek za mene više ne postoji."

Inače, bili su prijatelji, a Čeferin je čak bio kum jednom od Agnellijeve djece. No, kada je Agnelli bio jedan od vođa Superlige, zajedno s Real Madridom i Barcelonom, to je bilo više od posla.

'Mislio sam da smo prijatelji'

"U ovom slučaju mogu protagoniste svrstati u tri kategorije. U prvu sam stavio Andreu Agnelli. To je bilo osobno", rekao je Čeferin za So Foot, a prenosi Football Italia.

"Što se mene tiče, taj čovjek za mene više ne postoji. Mislio sam da smo prijatelji, ali lagao mi je u lice sve do posljednje minute posljednjeg dana, uvjeravajući me da se ne moram brinuti. Dan prije toga, već je potpisao dokumente za pokretanje Super lige."

Tri kluba i dalje predana Superligi

Samo su Real Madrid, Juventus i Barcelona i dalje predani projektu Superlige i prema tome se suočavaju sa sankcijama UEFA-e, što bi moglo uključivati ​​i isključenje iz Lige prvaka.

"U drugu sam kategoriju stavio vođe za koje sam smatrao da su mi prilično bliski i tužan sam što mi nisu unaprijed rekli što se planira. U treću i posljednju kategoriju svrstavam one s kojima nisam imao privilegirane kontakte. Ne krivim ih, ali i oni će snositi posljedice svojih djela."

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen