Ovo u Maksimiru mogu samo sanjati: 'Hrvate čeka pakao'

'U Zagrebu smo nesretno izgubili, ali nema smisla plakati. Zaslužili smo bod, imali smo priliku.

9.10.2012.
12:57
VOYO logo

Sve ulaznice za susret s Hrvatskom su rasprodane, stoga je jasno za očekivati kako će 33.000 užarenih grla dočekati Vatrene u Skoplju.

"Ne prijetim, ali Hrvate čeka pakao. Ja ne prijetim, to nije moj stil. Za mene je važno iskoristiti pozitivnu atmosferu i uvjeren sam kako će naša publika biti 12. igrač", naglasio je Janevski i nadodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prve dvije utakmice u skupini su pokazale put, no sada igramo doma. Treba pripremiti igrače na pritisak koji ih očekuje s tribina. No, podrška s tribina bi mogla biti presudna."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Makedonije prisjetio se utakmice prvog kola i tijesnog poraza na Maksimiru.

"U Zagrebu smo nesretno izgubili, ali nema smisla plakati. Zaslužili smo bod, imali smo priliku. Nije nam dosuđen jedanaesterac, a Hrvatska je osim gola imala još samo jednu priliku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatski igrači su u boljoj formi nego prije mjesec dana, no i mi igramo bolje. Moramo biti mudri i igrati kolektivno. Volio bi ponoviti igru iz Zagreba, ali sada i osvojiti bodove. Za tako nešto morat ćemo biti strpljivi i koristiti prilike," rekao je Janevski i ponovno istaknuo odakle prijeti najveća opasnost Štimčeve brigade:

"Modrić je svjetska klasa. Sasvim sigurno danas je u boljoj formi nego prije mjesec dana", prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo