Vatreni će na Poljud istrčati s velikim transparentom!

1.6.2011.
16:42
VOYO logo

Bilo je u stožeru reprezentacije prijedloga da za utakmicu s Gruzijom odjenu majice s natpisom podrške Dragi Gabriću, ali na kraju je dogovoreno da naši igrači izađu na poljudski travnjak s transparentom na kojem će pisati "Drži se Drago! Čekamo te".

Transparent je već izrađen, narudžba je poslana s Brača. Svi igrači su tijekom priprema govorili kako im je Dragino zdravlje još jedan dodatni motiv za pobjedu nad Gruzijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, glavna tema na Braču je i dalje Gruzija. Dejan Lovren se među zadnjima priključio reprezentaciji, ali po svemu sudeći jedan je od sigurnih za početno mjesto u momčadi za utakmicu s Gruzijom.

"Nije bitno tko će igrati, očekujem tri boda i to je jedino bitno. Teško nam je bilo nakon poraza u Tbilisiju, prati nas taj poraz, ali siguran sam da ćemo u Splitu pobjediti. Neće biti laka utakmica, nema više laganih protivnika, ali sve ovisi o nama", kaže Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednje prvenstvene utakmice za Lyon nije igrao.

"Previše su tri utakmice. Dobio sam kaznu za nešto što sam sucu rekao na hrvatskom jeziku, a kažnjen sam kao da sam nekome slomio nogu", kazao je Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što ste rekli sucu, ne vjerujemo da ste ga pozvali na Jadran?

"Rekao sam mu da dođe u Split na utakmicu, ha, ha", nasmijao se Lovren i objasnio zašto toliko oscilira u nastupima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam u dobrim odnosima s francuskim novinarima, žao mi je što nitko ne gleda moje utakmice. Dođite i vidite me, pa onda donosite sudove, a ne prema novinskim izvješćima francuskih medija. Zadovoljan sam sa svojim igrama, sezona nije odlična jer smo tek treći", zaključio je Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eduardo je jedini od "četiri viteza" kako ih je glasnogovornik Davor Gavran nazvao, na presici su uz njega bili Lovren, Dujmović i Kalinić, koji nije igrao protiv Gruzije u Tbilisiju.

"Moramo biti sto posto angažirani. Važna je pobjeda, neka dođe i autogolom u posljednjoj minuti. Ma, da igramo i protiv Francuske u Poljudu tražimo pobjedu. Najgore je igrati protiv protivnika poput Gruzije koji samo misli na obranu", dodao je Eduardo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Nikola Kalinić s klupe će čekati prigodu da zaigra na svom Poljudu.

"Volio bih igrati, ali svjestan sam da su Jelavić, Mandžukić, Eduardo i Perišić u prednosti. U odličnoj su formi. Bude li trebalo, tu sam", zaključio je Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Teške nesreće specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija 2

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201105310822006 arti-201105300554006 arti-201105300697006 arti-201105300473006

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo