GOSPODSKI POTEZ /

Carvajal se ozlijedio do kraja isteka ugovora: Real jednom odlukom pokazao kakav je klub

Image
Foto: profimedia

Španjolca čeka oporavak od 10 mjeseci, ako ne i duže, što znači da je za njega sezona završena

6.10.2024.
15:15
profimedia
VOYO logo

Pobjedu Real Madrida u susretu protiv Villarreala (2-0) je malo pokvarila teška ozljeda koljena Danija Carvajala u drugoj minuti sudačke nadoknade. Branič Real Madrida i španjolske reprezentacije, potvrdio je da će biti podvrgnut operativnom zahvatu na koljenu.

Image
NIJE DOBRO /

Situacija je gora od očekivane: Real će bez španjolske legende biti cijelu sezonu

Image
NIJE DOBRO /

Situacija je gora od očekivane: Real će bez španjolske legende biti cijelu sezonu

Iz kluba su ranije tijekom dana izvijestili o kakvoj se ozljedi radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon što je naša liječnička služba pregledala našeg igrača Danija Carvajala, njemu su dijagnosticirane rupture prednjeg križnog ligamenta, vanjskog ligamenta te popliteusa, mišića koji napinje čahuru koljenog zgloba. Bit će operiran za nekoliko dana", rekli su iz kluba.

To bi značilo da Španjolca čeka oporavak od 10 mjeseci, ako ne i duže, što znači da je za njega sezona završena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraljevski klub nije dugo čekao na odluku zbog koje su pokazali kakav su klub. Odmah nakon obavijesti o ozljedi Real je objavio kako su Carvajalu produžili ugovor.

"Real Madrid objavljuje da je, kao što je i planirano, s Danijem Carvajalom dogovorio produljenje ugovora, koji ostaje vezan za klub do 30. lipnja 2026. godine”, poručili su iz Reala pa dodali:

“S Real Madridom je osvojio 26 naslova u 427 utakmica: 6 Liga prvaka, 5 Svjetskih klupskih prvenstava, 5 Europskih superkupova, četiri Lige, dva Kupa kralja i četiri španjolska Superkupa. Carvajal je jedan od pet igrača koji su uspjeli osvojiti šest europskih kupova. Na Wembleyju je 1. lipnja proglašen najboljim igračem finala Lige prvaka u kojem je Real Madrid osvojio petnaestu titulu europskih prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Carvajal je također legenda španjolske momčadi, s kojom je nastupio 50 puta. U španjolskom dresu osvojio je Europsko prvenstvo, Ligu nacija, Europsko prvenstvo do 21 godine i Europsko prvenstvo do 19 godina.

Real Madrid mu želi iskazati svu svoju podršku i ljubav te mu želi brz oporavak kako bismo što prije mogli ponovno uživati ​​u njegovom nogometu na travnjaku", napisali su Kraljevi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Bivši FIFA-in sudac donio konačni sud o tome je li Dinamo zakinut za penal nad Petkovićem

Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo