VIDEO: / To nije uspio niti slavni Ibrahimović! Otkud je ovaj tip ispao?

Carlos Eduardo novi je junak u Francuskoj, brazilski nogometaš zabio je čak pet golova prošlog vikenda na gostovanju Nice kod Guingampa (2:7).

28.10.2014.
6:42
VOYO logo

Po prvi put u posljednjih 30 godina jedan je nogometaš u Francuskoj prvoj ligi zabio pet komada u jednoj utakmici. Još je neobičnije jer se ne radi o velikoj zvijezdi poput Ibrahimovića, Cavanija ili igrača poput Jamesa i Falcaoa koji su igrali nedavno u Ligue A - već o nepoznatom Brazilcu.

Do poluvremena je 25-godišnji veznjak zaključio hattrick, a onda u nastavku do kraja uništio domaćina. Odigrao je utakmicu života, jer samo za usporedbu - dosad u sezoni je zabio jedan gol. Prije toga, u šest godina profesionalnog igranja nogometa postigao je ukupno - 12 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/FFto_2yOK24

Prije dolaska u Niceu, igrao je u domovini u trećoj i četvrtoj ligi, zatim odradio dvije sezone u Estorilu, da bi 2013. godine igrao za rezervnu momčad Porta, da bi prošle sezone došao i do prve momčadi portugalskog velikana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovog ljeta su ga poslali na posudbu u Francusku, gdje novinari ovih dana raspravlju da li je Carlos Eduardo odigrao najbolju utakmicu u povijesti njihovog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo