CARDIFF, MAINZ I RAYO VALLECANO SLAVILI: / Odigrane prve utakmice u engleskom, njemačkom i španjolskom prvenstvu

Image
Foto: AFP

Odigrane su prve utakmice novog kola u prvenstvima Engleske, Njemačke i Španjolske

30.11.2018.
23:35
AFP
VOYO logo

Nogometaši Mainza osvojili su tri boda na gostovanju kod Fortune u Duesseldorfu pobijedivši domaćine sa 1-0 (0-0) u prvoj utakmici 13. kola njemačkog prvenstva, odigranoj u petak.

Strijelac pobjedničkog pogotka za Mainz bio je francuski napadač Jean-Philippe Mateta u 67. minuti. Petom pobjedom u ovoj sezoni Mainz je stigao do 18 bodova i osmog mjesta na ljestvici prve Bundeslige, dok je Fortuna ostala na devet bodova i na 17. mjestu u zoni ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvije Borussije vode u Njemačkoj

U vodstvu je Borussia Dortmund sa 30 bodova, četiri više od drugoplasirane Borussije Moenchengladbach. Treći je Eintracht sa 23 boda, a četvrti RB Leipzig sa 22. Bayern je tek peti sa 21 bodom. Uz Fortunu na začelju ljestvice je Stuttgart sa osam bodova.

Nogometaši Rayo Vallecana svladali su pred svojim navijačima Eibar s minimalnih 1-0 (0-0) u prvoj utakmici 14. kola španjoskog prvenstva. Za drugu ovesezonsku pobjedu momčadi iz radničke četvrti u Madridu zaslužan je Adri Embarba koji je u 53. minuti postigao pogodak vrijedan tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rayo Vallecano slavio tek drugi put ove sezone

S njima je Rayo Vallecano uspio doći do 10 bodova u dosadašnjih 14 utakmica, ali su još uvijek na predzadnjem mjestu. Lošija od njih je samo Huesca koja ima sedam bodova. Eibar je sa 18 bodova na 10. mjestu. Vodeća Sevilla ima 26 bodova, jedan više od drugoplasirane Barcelone. Treći je Atletico sa 24, a četvrti Alaves sa 23 boda.

U prvoj utakmici 14. kola engleske Premier lige, Cardiff je preokretom kod kuće savladao Wolverhampton sa 2-1. Gosti su vodili pogotkom Dohertyja do 65. minute, kada je Gunnarsson poravnao. Pobjedu momčadi iz Walesa donio je Junior Hoilett u 77. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obje momčadi nalaze se izvan zone ispadanja – Wolvesi su 11., dok je Cardiff 15.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo