igrali s dodatnim motivom / Cardiff City pobijedio za Emiliana Salu: 'Uvijek ćeš biti u našim srcima!'

Image
Foto: AP Images

Nogometaši Cardiffa svladali su Bournemouth, a pobjeda i pogoci posvećeni su njihovom nesuđenom pojačanju

2.2.2019.
21:16
AP Images
VOYO logo

Nogometaši Cardiffa svladali su Bournemouth2-0 (1-0) u prvoj utakmici na svom stadionu nakon nestanka zrakoplova s njihovim nesuđenim pojačanjem, argentinskim napadačem Emilianom Salom, kojemu su posvećeni golovi i pobjeda nade da će momčad iz Walesa uspjeti zadržati mjesto u Premier ligi. 

Oba pogotka postigao je veznjal Bobby Reid. Prvo je u petoj minuti precizno izveo kazneni udarac, a u prvoj minuti drugog poluvremena uspio je izbjeći zaleđe, prevariti vratara i poslati loptu u nebranjenu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Salu je održana i minuta šutnje uoči početka utakmice kada je osvanula koreografija na tribinama, a pisalo je – Sala.  

Navijači domaćeg kluba tijekom cijele utakmice pjevali su u ime nestalog napadača s argentinskom zastavom i transparentima "Sala, uvijek ćeš biti u našim srcima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cardiff se nije pomaknuo sa 18. mjesta, ali se primaknuo na dva boda od tri momčadi koje se nalaze od 15. do 17. mjesta, a to su Newcastle, Southampton i Burnley.

U nedjelju su na rasporedu dvije od preostale tri utakmice 25. kola: Leicester dočekuje Manchester United (15.05 sati), a Manchester City je domaćin Arsenalu (17.30). U ponedjeljak će (21 sat) na londonskom Olimpijskom stadionu kolo zaključiti West Ham i Liverpool.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo