Capello ukorio napadača: 'Moraš puno manje piti!'

Izbornik engleske reprezentacije Fabio Capello je Andyju Carollu, najskupljem britanskom nogometašu u povijesti, poručio da bi trebao manje vremena provoditi za šankovima.

5.9.2011.
20:01
VOYO logo

Engleska je u petak na gostovanju kod Bugarske u Sofiji pobijedila 3:0, a Capello 22-godišnjeg Carolla nije stavio niti na klupu za rezervne igrače iako je bio na širem popisu, a nedavno je Talijan govorio kako će mu zajedno s Waynom Rooneyjem činiti napadački dvojac.

Talijanski strateg je koji dan nakon slavlja engleskim novinarima otkrio zašto najskupljeg britanskog nogometaša u povijesti nije pozvao pod nacionalni stijeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andy Caroll je svoj prvi i zasad jedini pogodak za Tri lava postigao u ožujku ove godine u prijateljskoj utakmici protiv Gane (1:1)

"Problem je njegov način života koji nije dobar. Ako želi biti dobar igrač i sportaš, mora piti puno manje od ostalih. On je mlad i moramo mu pomoći", poručio mu je Capello, koji smatra da će uskoro netko izmisliti 'protuotrov' za Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možemo biti sretni jer imamo mogućnost proučavati ih. Može se pronaći rješenje za igru Barcelone, samo morate shvatiti njihove jake i slabe strane. Nakon silnih pobjeda mora doći i do zasićenja kod igrača, a uostalom svakom godinom svi oni stare. Uskoro će, vjerujem, neka momčad pronaći rješenje za igru katalonskog kluba", uvjeren je Capello.

Vezani članci:

arti-201109040292006 arti-201109030181006 arti-201109020379006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo