HOĆE LI KONAČNO PASTI TRANSFER? / Vatreni na meti engleskog velikana, kamera uhvatila legendu Liverpoola u tajnoj skautskoj misiji

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Prema Transfermarktu vrijedi 16 milijuna eura, no sigurno će Englezi platiti nešto veću odštetu

23.4.2022.
16:46
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativca i član francuskog Marseillea, Duje Ćaleta-Car, mogao bi ovoga ljeta ostvariti životni transfer. Naime, legenda Liverpoola i trener Aston Ville, Steven Gerrard, uhvaćen je na utakmici Marseillea i Nantesa u francuskom Le Championatu, a sada Football Insider otkriva kako je Gerrard tamo bio zbog Vatrenog.

Trener Ville vidi Ćaleta-Cara kao budućeg lidera svoje obrane jer Gerrard navodno nije zadovoljan stoperskim parom Mings - Konze i želi instalirati Hrvata umjesto nekog od njih dvojice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Duje Ćaleta-Car

Propadaju mu transferi

Navodno je Gerrard došao u Marseille kako bi osobno razgovarao s Ćaleta-Carom i uvjerio ga da dođe u Birmingham. Ipak, kada je Ćaleta-Car u pitanju transferi su pomalo škakljiva stvar. Već je, navodno, imao nekoliko ponuda iz Wolverhamptona i West Hama, ali su oba transfera propala i to u posljednji trenutak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćaleta-Car je standardni u hrvatskoj reprezentaciji, ove sezone je uglavnom u prvoj momčadi Marseillea, a prema Transfermarktu vrijedi 16 milijuna eura, no sigurno će Englezi platiti nešto veću odštetu, no opet ne preveliku jer Hrvat na ljeto ulazi u posljednju godinu ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo