CAFUOVA ISPOVIJEST NEŠTO JE NAJTUŽNIJE ŠTO SMO PROČITALI: / 'Ne mogu opisati kako je to baciti zemlju na lijes svog sina'

Cafu je po prvi puta nakon strašne tragedije odlučio istupiti u javnost

1.11.2019.
21:47
Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jedna od najvećih ikona brazilskog pa i europskog nogometa jer većinu je karijere proveo baš na starom kontinentu, 49-godišnji Cafu izgubio je sina prije samo dva mjeseca. Cafuov sin Danilo preminuo je u 30. godini života od srčanog udara dok je igrao nogomet. Žalio se kako se ne osjeća dobro nakon što je igrao nogomet s ocem i prijateljima u dvorištu obiteljske kuće u Sao Paolu, a zatim je prebačen u bolnicu gdje je na koncu i preminuo.

Potresni detalji

Cafu je po prvi puta nakon strašne tragedije odlučio istupiti u javnost i ispričati kako se osjeća. Učinio je to za portugalski Record, a ispovijest mu je doista potresna.

"Imali smo zakazanu utakmicu s prijateljima. Igrali smo pet na pet, a Danilo je bio u istoj ekipi kao i ja. Na pauzi je izašao, a ja sam nastavio igrati i tri minute kasnije primijetio da se nešto događa pored terena. Izašao sam vidjeti što je u pitanju i vidio sam sina kako leži na travi. Uhvatila me panoka jer je Danilo i ranije imao srčanih problema. Pozvali smo Hitnu pomoć i rekli su da stižu za deset minuta. Jasno mi je bio da ih ne možemo čekati. Prebacio sam ga u auto i za pet minuta smo bili u bolnici. Stanje mu se pogoršalo, liječnici su ga pokušali oživjeti na puno načina. Nakon sat i pol borbe pozvali su me nasamo, a ja sam im rekao da mi ništa ne moraju reći, i da znam. Nakon toga sam ustao, zaplakao i molio Boga da mi ne uzme dijete", pričao je Cafu.

'Samo plač izlazi iz mene'

Cafua je ovaj događaj potpuno slomio. Više ne ide na teren gdje mu se sin srušio, ne može ući u njegovu sobu i kaže kako još nije niti svjestan svega.

"Pokopati dijete je nešto što nikom ne želim... Svakih pet dana mu idem na grob i još uvijek ne mogu shvatiti što se dogodilo. Nisam još skupio hrabrosti da uđem u njegovu sobu, a više ne idem ni na teren gdje se sve dogodilo. Ne mogu vam objasniti kakav je to osjećaj kada bacaš zemlju na lijes svog sina, znajući da se on više nikada neće vratiti. Plačem dok vozim... Pozovem prijatelje samo da se isplačem... Samo plačem. Plač je jedino što izlazi iz mene", zaključio je Cafu.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali