ČAČIĆEV LJUBIMAC: / Ne može zabiti gol, a pozvan je u reprezentaciju!

Image
Foto: AFP

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Duje Čop igrao je za Malagu od 55. minute u 0-1 (0-0) domaćem porazu od Villarreala u susretu 5. kola Primere.

24.9.2015.
8:55
AFP
VOYO logo

Malaga tako niti nakon pet odigranih susreta ove sezone još nije postigla pogodak u prvenstvu, te s razlikom pogodaka 0-3 i dva boda drži pretposljednje, 19. mjesto s dva boda, koliko ima i posljednja Sevilla koja je izgubila na gostovanju kod Las Palmasa sa 0-2. Iako nije zabio u novoj sezoni, Duje Čop je svejedno dobio poziv novog izbornika Ante Čačića...

Villarreal je s nova tri boda dostigao Real Madrid i Celtu iz Viga na vrhu ljestvice, ta tri sastava imaju po 13 bodova, jedan više od madridskog Atletica i Barcelone. U ranije odigranim susretima 5. kola Celta je deklasirala europskog i španjolskog prvaka Barcelonu 4-1, što je iskoristio Real Madrid i gostujućom pobjedom protiv Athletica u Bilbau od 2-1 preuzeo vodstvo na ljestvici. Navijači Celte prisustvovali su spektakularnoj predstavi momčadi iz Viga koja je nokautirala prvaka Europe. Strijelci za Celtu bili su Nolito (26), Iago Aspas (30, 56) i John Guidetti (83), dok je pogodak za Barcu zabio Neymar (80). Ivan Rakitić je igrao za Barcelonu od 66. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kiks Barcelone

Kiks Barcelone iskoristio je Real Madrid koji je na neugodnom gostovanju na San Mamesu pobijedio Athletic Bilbao 2-1. Real je do bodova stigao golovima Karima Benzeme (19, 70), dok je strijelac za Baske bio Merino (67). Luka Modrić i Mateo Kovačić su zaigrali od prve minute za 'Kraljevski klub'. Modrić je odradio cijeli dvoboj, a Kovačić je zamijenjen u 89. minuti. Sporting Gijon, u čijim redovima je hrvatski nogometaš Alen Halilović odigrao cijeli susret, je poražen na gostovanju kod Rayo Vallecana 1-2. Sporting je od 39. minute igrao s igračem manje nakon što je isključen Bernardo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo