MOMČAD 11. KOLA HNL-A / Čačićev eksperiment za samo 11 minuta postao najbolji igrač kola: Probuđeni Osijek dominira

Image

S obzirom da ga je Ante Čačić koristio na posve novoj poziciji za zaključiti je da bi Modri u njemu mogli imati opasno oružje i za utakmice Lige prvaka

3.10.2022.
13:18
VOYO logo

HNL se približava trećini prvenstva, a nakon 11 kola Dinamo je nedodirljiv na vrhu. Modri su u svojem 11 susretu došli do desete pobjede.

Ovog puta je stradao Slaven Belupo s 4:1 te zagrebački klub ima čak 11 bodova prednosti pred Hajdukom koji ima utakmicu manje. Jedno od najvećih iznenađenja ovosezonskog HNL-a Varaždin je na svom travnjaku otvorio kolo remijem protiv Istre odigravši 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OD STADIONA DO STADIONA /

Navijačka galerija HNL-a: Kolo obilježio žestoki Jadranski derbi, BBB-i izvjesili dirljivu poruku

Image
OD STADIONA DO STADIONA /

Navijačka galerija HNL-a: Kolo obilježio žestoki Jadranski derbi, BBB-i izvjesili dirljivu poruku

U subotu je Osijek nastavio dobru seriju i demolirao Lokomotivu na domaćem terenu s čak 4:1 te pokazao kako je kriza iza njih.

Nedjelja je donijela dva okršaja s puno borbe i nervoze, ali s malo golova. U Jadranskom derbiju odigranom na Rujevici je Hajduk pobijedio s 0:1, a u posljednjem dvoboju ovog kola odigranom u Šibeniku vidjeli smo više crvenih kartona nego pogodaka. Naime, konačni rezultat je bio 1:1, a Šibenčani su inkasirali jedan dok je Gorica zaradila čak dva crvena kartona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dominacija Osijeka, Hajduka i Pere Bočkaja

Logično, u momčadi kola prema SofaScoreu su dominirali igrači iz ekipa koje su odnijele sva tri boda uz izuzetak Galešića iz Rijeke, Caseresa iz Istre te Tonija Teklića iz Varaždina.

Osijek je imao čak četiri igrača u najboljoj momčadi. Visoke su ocjene za svoje predstave dobili Kleinheisler i Barišić, a Caktaš i Beljo uz prije spomenutog Teklića zatvara ofenzivni red.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: SofaScore

U najboljoj ekipi svoje su mjesto pronašla i tri Hajdukovca. Uz strijelca Awaziema tu su Lovre Kalinić i Filip Krovinović. Ipak najbolji pojedinac proteklog vikenda je bio Petar Bočkaj koji je u samo 11 minuta na novoj poziciji uspio upisati ocjenu od čak 9.1 zahvaljujući gotovo savršenoj sekvenci koju je pokazao na terenu.

Bočkaj je zabio i uz to asistirao, upisao 9 od 10 točnih dodavanja, dobio duel i upisao dva ključna dodavanja u tek nešto više od deset minuta. S obzirom da ga je Ante Čačić koristio na posve novoj poziciji za zaključiti je da bi Modri u njemu mogli imati opasno oružje i za utakmice Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo