Kaos se nastavlja: Trener Dinama ponovno napao Tonela

Svađa između trenera Dinama i Portugalca Tonela pretvara se u pravu sagu. Brko je javno izvrijeđao svog pouzdanog braniča, ovaj mu je odgovorio, a onda se Čačić pokušao ispričati.

30.10.2012.
9:52
VOYO logo

"Tonel? On je mene iskompromitirao do kraja! Svi koji me poznaju reći će vam da je kod mene 'što na umu to na drumu'. Kažem ono što mislim i nikad se neću promijeniti", istaknuo je trener DinamaAnte Čačić i nastavio:

"Iznenadio me njegov istup, naravno. Rekao sam što sam rekao u novinama, onda sam mu se ispričao, jer sam pretjerao. A on tako istrči u javnost... Predstavljao se ovih godina za gospodina, ali ovo nije bilo lijepo. Sad ću vam reći, on se ponašao kao ja u JNA. Samo je radio one 'recke' na zidu, kad će otići iz Zagreba, on je u zadnje vrijeme samo odrađivao ugovor, svjestan da neće biti dugo ovdje. Pokazivao je to i na treninzima, nisam ga takvoga mogao staviti u sastav. Puno je polemike oko Puljića, napravila se afera oko toga, ali ja sam na treningu vidio da je bolji od Tonela."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strateg Modrih u svojoj je eri prije Tonela it svlačionice izbacio već tri igrača - Bišćana, Leku i Pokrivača. "Igrači moraju znati da se stalno moraju potvrđivati. Žive dobro, imaju velike ugovore, igraju na visokoj razini, sve nosi svoje. Ali, zato nitko ne može biti rob nikoga i ničega, Dinamo je iznad svega. Ja samo znam da sam čist, kad se ujutro pogledam u ogledalo nemam nikakvih problema, ne strepim od telefonskih poziva. To mi je najvažnije. Moram misliti o interesu kluba, ne mogu ne dati priliku nekom mladom igraču, ako je zaslužio, zbog nekog tko je prije bio bolji. Kažem, Tonel nije bio pravi u zadnje vrijeme na treninzima, samo to je bilo mjerilo", zaključio je u razgovoru za Sportske novosti.

specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo