Trener Dinama priznao pravu istinu: 'Žao mi je'

Na posljednjoj Dinamovoj konferenciji za novinare uoči dvoboja 2.

3.10.2012.
11:00
VOYO logo

"Naravno da bismo zadovoljni bodom", kratko i jasno je poručio Čačić, te istaknuo kako još ima dvojbe oko sastava koji će istrčati na stadion Valerij Lobanovski.

Naravno, ukrajinske novinare zanimalo je zašto je 'strogi brko' izbacio iz momčadi Jerka Leku, nekadašnjeg igrača kijevske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni je žao svakog igrača, tako mi je žao i Leke. Međutim, nogomet je kolektivni sport, tu postoji prirodna selekcija, dolaze mlađi, brži potentniji igrači", naglasio je Čačić koji je tako naposljetku priznao da se u slučaju Jerka Leke ne radi o nezalaganju kako je prvotno govorio.

Igre novopečenog reprezentativca Hrvatske Sammira, svi su usporedili s onim Nike Kranjčara koji je u neka davna vremena dominirao maksimirskim travnjakom, a sudbina ga je na koncu dovela u Kijev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Niko je veliki igrač, poznajem ga, znam kako je bio dobar u Dinamu. Dat ću sve od sebe da u ovoj utakmici budem bolji od njega i da ga pobijedim", izjavio je Brazilac i nadodao:

"Lijepo je čuti kad te netko hvali, ne stvara to dodatan pritisak. Ali, ja sam tu da pomognem momčadi da ostvari dobar rezultat, nema to veze s pohvalama, ne tiču me se previše", zaključio je na kraju, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo