DOJMOVI /

Čabraja zadovoljan, Gattuso razjasnio situaciju s Perišićem: 'Rekao je da želi otići'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Hajduk je u gostima poveo tek u 81. minuti golom Trajkovskog, a onda su Lokosi izjednačenje izvukli iz penala u zadnjoj minuti sudačke nadoknade kojeg je realizirao Čop

11.8.2024.
21:33
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Lokomotiva i Hajduk u nedjelju su u 2. kolu HNL-a na Kranjčevićevoj odigrali remi (1-1), a ono što je izgledalo kao dosadna utakmica bez prilika, pretvorilo se u pravu dramu.

Image
'NOVA SEZONA, STARI HAJDUK' /

Navijači Hajduka ponovno bijesni: 'Pa to ne bi ni psihički bolesnik napravio'

Image
'NOVA SEZONA, STARI HAJDUK' /

Navijači Hajduka ponovno bijesni: 'Pa to ne bi ni psihički bolesnik napravio'

Hajduk je u gostima poveo tek u 81. minuti golom Trajkovskog, a onda su Lokosi izjednačenje izvukli iz penala u zadnjoj minuti sudačke nadoknade kojeg je realizirao Čop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice svoj osvrt na sam ishod dao je i trener Lokosa, Silvijo Čabraja.

Nisu očekivali da ćemo htjeti igrati nogomet

"Mislim da smo prvo poluvrijeme izdominirali, mogli smo voditi dva gola razlike. Kada ne zabiješ, primiš. Osvetilo nam se. Na kraju mogu biti zadovoljan bodom. Mislim da smo za nijansu bili bolji od Hajduka", rekao je Čabraja pa odgovorio na pitanje o taktici:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam koliko smo iznenadili Hajduk. Ovo mi je četvrta godina u Lokomotivi. Imamo svoj stil. Stajali smo im jako blizu. Fetai je dobro sve pohvatao, 2005. godište, mali Baždarić koji je ušao, 2006. Hajduk vjerojatno ima svoje probleme. Možda nije očekivao da ćemo mi htjeti igrati nogomet."

Na utakmicu se osvrnuo i trener Bijelih Gennaro Gattuso.

"Prvo poluvrijeme je bilo jako loše, negledljivo. U drugom poluvremenu smo imali tri čiste prilike. Livaja, Moufi i gol Trajkovskog. U ovom trenutku nemamo kadar za igrati svako tri dana. Znali smo da ćemo se ovdje mučiti. Moramo biti spremniji na ovaj ritam", rekao je, a zatim odgovorio na pitanje o spornoj situaciji s Perišiću.

Ovo nije zatvorena priča

"Prije 20 dana došao je moj ured i rekao da bi želio otići. Ako netko ne želi ostati, onda moram respektirati ostatak ekipe, a u svlačionici postoje pravila koja se moraju poštovati. Dao sam mu šansu da igra, 20 minuta, 35 minuta, 65 minuta. Ukoliko neki igrač izrazi želju da želi otići može dovesti do krivih razmišljanja. Ovo nije zatvorena priča. On je i dalje tu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobio je pitanje i o Ivanu Rakitiću te hoće li biti spreman za Ružomberok u četvrtak:

"Nadam se, Rakitić je važan igrač za nas. Nije dugo igrao ozbiljne utakmice. Vraća se u svoju formu. Promatramo kako se oporavlja i koliko će biti spreman za iduću utakmicu. Vidjet ćemo što ćemo mijenjati u četvrtak. Igrat će oni najbolji. Prvo moramo prebroditi ovaj udarac koji smo zadobili ovdje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo