Kek poludio zbog penala, a Tudor mu poručio: 'Ma ne dva, bila su tri'

Četiri pogotka, preokret, pregršt sjajnih akcija i 10 tisuća gledatelja... Jadranski derbi bio je baš ono što se očekivalo.

16.12.2013.
9:28
VOYO logo

"Ne bi bilo pravedno da smo izgubili. Moji su dečki pokazali sjajan karakter jer su preokrenuli 0:2, što nikako nije lako. Po svemu prikazanom, mislim da je ovaj rezultat i najrealniji", rekao je trener Hajduka Igor Tudor i dodao:

"Prezadovoljan sam i zbog toga što smo igrali bez šest prvotimaca. Lijepo je što smo na kraju polusezone izbjegli poraz na domaćem terenu. Protivnik je sjajna momčad i baš zbog toga dodatne čestitke mojim igračima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, vrijedi istaknuti da je Hajduk nakon 0:2 došao do izjednačenja u posljednjih 15 minuta – i to dvama jedanaestercima. Maleš je srušio Bencuna, Bradarić zabio, potom je Maleš u 90. igrao rukom u kaznenom prostoru, a s bijele točke za izjednačenje pogodio Maloča.

"Ma ne dva, bila su tri jedanaesterca", rekao je Tudor istaknuvši da su oba penala ispravno dosuđena, a po njegovom mišljenju trebao je biti i treći u 76. minuti, kad je srušen Maloku. Sudac Fran Jović u toj je situaciji ostao nijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane u taboru Rijeke vladalo je nezadovoljstvo. A kako i ne bi? Dečki s Kantride su imali sve, a zamalo su ostali bez ičega. Nakon utakmice vidno razočarani Matjaž Kek, koji je doslovno poludio nakon drugog dosuđenog jedanaesterca, nije se pojavio na presici, nego je poslao svog pomoćnika Vjekoslava Miletića, navodno zbog puknuća glasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica je bila zanimljiva, imali smo 2:0, a na kraju je bila panika. Nismo se povukli na kraju susreta, nego je Hajduk krenuo puno agresivnije i to im se isplatilo", zaključio je Miletić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo