Dvoboj bez pobjednika / Burić nakon derbija jako zadovoljan bodom, a Bjelica poručuje: 'Hajduk nije imao ni polupriliku'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamo u utorak na San Siru čeka presudni dvoboj Lige prvaka protiv Atalante

22.11.2019.
21:36
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

"Zadovoljan sam svime na utakmici osim rezultatom. Ostaje nam i dalje prednost od četiri boda razlike uz utakmicu manje, a vrlo važno je da se nitko nije ozlijedio", kazao je nakon remija s Hajdukom (1:1) na Maksimiru trener Dinama Nenad Bjelica.

 U derbiju 16. kola Prve HNL u Zagrebu su nogometaši Dinama i Hajduka igrali 1:1 (1:1). Veliki derbi hrvatskog nogometa na Maksimiru okončan je bez pobjednika, pa je prednost Zagrepčana na ljestvici ostala četiri boda. Dinamo u utorak na San Siru čeka presudni dvoboj Lige prvaka, a prvak je poveo iz jedne od nekoliko dobrih prilika u prvom dijelu, dok je Hajduk izjednačio iz penala, što je bio jedini udarac Splićana u okvir vrata na cijelom dvoboju.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Dinamo ove sezone još uvijek bez pobjede nad Hajdukom: Splićani izborili bod u Zagrebu!

Image

Dinamo ove sezone još uvijek bez pobjede nad Hajdukom: Splićani izborili bod u Zagrebu!

"Kažnjeni smo jer nismo iskoristili šanse, a nismo ih imali manje nego u utakmici s Rijekom. Tamo smo vodili 4:0, i danas smo mogli. Protivnik ti nema nijednu polupriliku i uzme ti bod. Čestitam dečkima na želji i volji, ali nismo bili nagrađeni za prikazano", zaključio je trener Dinama, kojeg u utorak očekuje gostovanje kod Atalante u Ligi prvaka.

"Jako smo zadovoljni bodom jer smo imali puno problema glede puno ozlijeđenih igrača i treninga u pripremi za ovu utakmicu. Nismo dobro izgledali u prvih 20 minuta, opasno smo živjeli, ali onda smo se smirili. U drugom poluvremenu smo neke stvari popravili i izgledali smo malo bolje, ali ne toliko koliko bismo htjeli. Sretno i spretno smo izvukli ovaj bod", rekao je trener Hajduka Damir Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo